Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Ditaalborg og Butterfly Fitness- byens eneste fitnesscenter kun for kvinder, har samarbejdet om en konkurrence.

Præmien var tre måneders træning og kostvejledning for tre kvinder. Vi hørte fra rigtig mange kvinder, der gerne ville vinde de tre måneders træning og kostvejledning. Vi har læst alle henvendelser, og ude i de små hjem sidder der virkelig mange kvinder, der er kede af deres fremtoning og livsstil. De mangler det sidste skub for at komme i gang med en sundere tilværelse.  Men desværre kan vi ikke hjælpe alle.

Som onlineavis er vores fornemste opgave at underholde og informere, men vi vil også gerne være med til at gøre en forskel for nogle mennesker i vores udgivelsesområde -. Vi regner ikke med, at vores konkurrence fra den ene dag til den anden kan bringe vinderne fra “fedt om livet” til “fit for life”, men kan vi bare være med til at skubbe på, så vores vindere bevæger sig i en sundere retning og får det bedre såvel fysisk som psykisk, så vil det være en stor fjer i hatten for os. Det er også vores håb, at andre, der læser om konkurrencen, på egen hånd finder styrke til at leve et sundere – og måske også længere – liv.

 

Som fitness og helsekonsulent og indehaver af Butterfly Fitness ved jeg hvor vigtig der er, at få den rette vejledning og ikke mindst opfølgning for at fastholde sig selv i projekt livsstilsændring. Derfor er træning, personlig kostvejledning og coaching tre vigtig elementer i dette forløb, da disse er med til at flytte ”dig” fra en usund levevis med for fed mad, sukkerafhængighed, dårlige madvaner, lavt selvværd og manglende motion, til et liv med glæde, fitness og fornuft på bordet. Så der igen kommer balance på sundhedskontoen, mere energi og overskud og ikke mindst livsglæde.

 

 

 

Vinderne af konkurrencen er kommet rigtig godt i gang

De 3 deltagere der vandt, er sammen med 3 af Butterfly´s medlemmer som også vandt samme konkurrence. De er alle startet på deres forvandling. De arbejder med deres nye kostvaner og deres mindsæt sammen med Livsstilscach og kostvejleder Janni Gundersen og ikke mindst træning hos Butterfly Fitness. Forløbet er ikke en slankekur, men med en livsstilsændring der holder i længden. De arbejder på at lægge deres livsstil om – komme af med dårlige madvaner, få styr på deres sukker-afhængighed, og finde nye muligheder med sunde madvaner og træningsrutiner.  Med den rette livsstilsændring følger der et helt naturligt vægttab og ikke mindst et godt og sundt helbred.

Butterfly Fitness planlægger allerede nu flere af disse forløb, så du får også mulighed for at deltage i Butterfly´s Livsstilsændrings Workshop Fit for Life.

 

Mange kvinder har det skidt

Det er desværre sådan, at der i de små hjem i Aalborg og omegn sidder mange kvinder der er triste over deres fremtoning. Det ved vi, for ved den aktuelle konkurrence, skulle man svare på spørgsmålet: Hvorfor skal du vinde? Derfor har vi læst alle henvendelse, og det er først og fremmest trist læsning, fordi vi har lyst til at lade alle vinde. Det kan naturligvis ikke lade sig gøre. Men det er også trist læsning, fordi vi ved gennemlæsningen får et indblik i, hvor kede mange er af, at de har taget på og ikke magter at gøre noget ved det.

Vi bringer her udpluk fra nogle af de henvendelse, vi har modtaget:

Det vil jeg rigtig gerne vinde, da jeg har mange bivirkninger efter hormon behandling efter jeg har haft brystkræft.

Jeg vil rigtig gerne vinde til mig selv, da jeg gerne vil tabe mig af helbredsmæssige årsager og jeg er ikke ret glad for min krop i forvejen. Så for mig vil det virkelig være en dejlig ting og vinde og en stor hjælp til at nå mit mål mod en sundere fremtid.

Jeg vil rigtig gerne vinde til mig selv, da jeg gerne vil tabe mig af helbredsmæssige årsager og jeg er ikke ret glad for min krop i forvejen. Så for mig vil det virkelig være en dejlig ting og vinde og en stor hjælp til at nå mit mål mod en sundere fremtid.

Den vil jeg gerne vinde. Skal lige have sundere kost og motion til at blive en del af hverdagen. Ændre min tænkning omkring mad. Tabe ca. 10 kg. Vil gerne af med medicin for Diabetes 2 og forhøjet blodtryk.

Vil gerne leve et helt nyt liv, men har brug for et ordentlig spark bag i, men jeg har førhen skulle kæmpe for bare at tabe 1 kg, grundet min astma.

Efter et 2019 hvor jeg har fået behandlinger på onkologisk, har jeg erkendt at en sundere livsstil er hvad der skal til for at holde sig rask. Så vil jeg gerne fortsætte hvor Nordkraft sundhedscentret slap.

Håber jeg vinder, kunne godt bruge lidt medvind at starte 2020 med. Min mand og jeg har i 2019 kæmpet for at få lov at blive forældre, og jeg skal gerne tabe 15 kg for at der er størst chance for vores store ønske om barn lykkes – jeg har siden min knæ skade haft svært ved motionen og at tabe mig trods en stor kamp – jeg kunne godt bruge en hånd i kampen mod vores største drøm

Det vil jeg rigtig gerne vinde; efter at være kommet i overgangsalder og i behandling med hormoner har jeg meget svært ved at tabe mig, samt finde overskud til træning og sund kost

Den vil jeg gerne vinde, det kunne måske hjælpe mig, i kampen med min stofskiftesygdom, til at tabe de 20 kg som min vægt svinger op og ned, dog mest opad.

Jeg er en af de uheldige kvinder som desværre er syg og derfor ikke kan give den maks gas i et træningscenter, jeg ville elske at få vejledning og hjælp til at komme i gang med vægttab, det ville gøre en verden til forskel for min krop og sygdom.

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig