Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Suvo

Tag endelig ikke fejl. Hundefoder er en af de vigtigste faktorer i din hunds liv. Din hund får nemlig derigennem alt, hvad dens krop har brug for. Det er alt lige fra den nødvendige energi til næringsstoffer, der danner væv og holder enhver cellulær proces i gang. Alt det skal din bedste vens hundefoder kunne levere.

Så meget foder skal din hund have

Der er altid det store spørgsmål omkring, hvor meget foder din hund skal have. Den rigtige mængde foder er nemlig lige så vigtig som det rette foder.

Al hundefoder har en fodringsvejledning på emballagen. Du bør altid starte med at følge denne vejledning for din hunds vægt. Din dyrlæge vil være i stand til at fortælle dig din hunds vægt, hvis du ikke selv kan stå på en vægt, mens du bærer din hund for at finde ud af, hvad den vejer.

Når du starter med at give din hund et nyt foder, skal du holde øje med dens vægt. Det er nemlig den nemmeste måde at kontrollere, om fodermængden er korrekt.

Skift af hundefoder

En hunds fordøjelsessystem har brug for tid til fuldt ud at tilpasse sig nyt hundefoder. Af den grund anbefales det altid at introducere nyt foder over flere dage for at lette overgangen.

Den nemmeste måde er at fodre hunden med 75 % af det gamle foder blandet med 25 % af det nye foder i en dag eller to. Derefter bør du i 1 til 2 dage fodre med 50 % af hvert foder. De sidste par dage fodrer du med 25 % af det gamle foder blandet med 75 % af det nye.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren