Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Aalborg Zoo åbner onsdag den 27. maj

Efter en lang og hård corona nedlukning kan Aalborg Zoo igen på onsdag lukke dørene op for den smukke have i Aalborg.

I den forbindelse ønsker de at der bliver en tryg oplevelse for alle gæster og har derfor taget nogle vigtige forholdsregler.

De skriver derfor:

Endelig kan vi åbne igen og byde jer velkommen til dejlige dyreoplevelser – og vi GLÆDER os til at se jer. Vi har forberedt os grundigt og følger nøje myndighedernes retningslinjer, så vi kan give jer en god og sikker tur rundt i haven.

MEN VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP
til at gøre turen i Zoo til en dejlig og tryg oplevelse. Vi beder jer derfor holde god afstand til andre gæster og huske god håndhygiejne. Har man symptomer på covid-19, beder vi om, at I bliver hjemme.

Sikkerhed for vores gæster og ansatte er vores førsteprioritet.
Derfor vil Zoo ikke være helt som I kender den. For at undgå kø og trængsel vil der være afstandsmarkeringer og skiltning i haven. Vi vil bede jer respektere dette, samt de anvisninger I får fra personalet i Aalborg Zoo. Vi beder jer tage særligt hensyn på legepladser og spisepladser, så der ikke opstår trængsel. Speaks og forestillinger på Zoofariscenen er aflyst indtil videre, og enkelte indendørs anlæg vil være lukket.

Hvis I køber jeres billet på forhånd i vores webshop https://shop.aalborgzoo.dk/ hjælper I med at undgå kø ved indgangen. Ved billetkøb ved indgangen beder vi jer så vidt muligt betale med kort, gavekort eller MobilePay. Vi opfordrer endvidere til, at I fordeler jeres besøg ud over hele Zoos åbningstid. Vi har åbent 10-18 på hverdage og 10-19 i weekender og helligdage.

Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer og tilpasser forholdene i Zoo i takt med eventuelle ændringer i myndighedernes anvisninger.

Kilde: Aalborg Zoo

Folmer Olsen
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby