Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Med EM-slutrunden kan du for første gang følge en stor sportsbegivenhed direkte på DRTV fra ferien i udlandet.

Skal du på sommerferie i Europa, kan du med fordel pakke både DRTV og klaphat i bagagen. DR giver nemlig ferierende danskere mulighed for at se alle de 32 EM-kampe i herrefodbold, DR viser, direkte på streamingtilbuddet DRTV i en lang række europæiske lande.

– Vi vil gerne give danskerne de bedste muligheder for at opleve DR’s indhold på DRTV, og det gælder selvfølgelig også, når vi er fælles om store begivenheder som EM. Brugerne i dag forventer let adgang til DR’s indhold, også når de er på ferie. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde fuld adgang til DRTV på rejser i Europa, så man kan tage alle EM-kampene, DR’s stærke korps af danske kommentatorer og hele DR’s dækning med sig i kufferten, siger Peter Rosberg, publiceringschef i DR med ansvar for DRTV.

For at få adgang kræver det blot, at du logger ind på DRTV og via NemID bekræfter, at du har dansk bopæl.

EM og indhold for alle

EM-kampene er ikke det eneste, du kan få glæde af på DRTV fra udlandet. Du kan naturligvis også følge hele DR’s massive dækning af EM-slutrunden ledt an af Josefine Høgh eller dykke ned i bunken af fodbolddokumentarer, der allerede nu ligger klar på DRTV.

Fodboldfeberen raser også hos børnene på DRTV. I ’Ultra Nyt Sport’ dækker Ryan Lakou EM-slutrunden, og i portrætserien ’Fodboldstjernerne’ er der fokus på flere store fodboldspillere som Christian Eriksen og Nadia Nadim, mens en anden portrætserie kaldet ’Fodboldtalenterne’ følger en masse danske upcoming stjerner som Jeppe Kjær, Carla Schulz og Frederik Flex. Og i ungdomsfiktionsserien ’En for holdet’ med premiere den 9. juli følger vi streetfodboldspilleren Jasseminho. Børnene får også deres egen fodboldsang med ’På banen’ af Anton Walter, og her har musikvideoen premiere på DR Ultra den 11. juni.

Det er ikke kun fodboldglade børn og voksne som i ferieomgivelserne kan nyde godt af DRTV, for funktionen kaldet ’EU-portabilitet’ giver faktisk fuld adgang til alt indhold på DRTV.

Det betyder, at du nu også kan se sommerens OL og internationale programformater som eksempelvis ’Den store bagedyst’ eller ’Løvens hule’, når du er på ferie i Europa.

’Se sammen’ på DRTV

Er du langt fra de venner og familiemedlemmer, du plejer at lave bølge med, er der også gode nyheder.

Med ’Se sammen’ på DRTV kan man opleve en EM-kamp eller se et hvilket som helst program eller liveudsendelse sammen hver for sig, mens man skriver med hinanden i et privat chatrum på DRTV.

Funktionen er simpel at bruge og kræver blot, at du logger ind og deler et link med de personer, du gerne vil se udsendelsen sammen med.

’Se sammen’ på DRTV er tilgængelig via internetbrowser.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren