Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Ny kulturel oplevelse i Aalborg melder fuldt program – skal du med?

En bred vifte af Drive-In-Livekoncerter rammer Aalborg Lufthavn i næste uge fra torsdag den 4. juni til og med søndag den 7. juni. Det er en lang række kulturaktører i Aalborg Kommune og Live Nation, der sammen skaber en kæmpehyldest til musikken og livet – og ikke mindst nye kulturelle oplevelser i en Covid-19 tid.

Anden, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Mads Langer, Plake, Onkel Reje, Claus Hempler & Teitur, L.O.C., Ude Af Kontrol, Mads & Monopolet og Lars Lilholt spiller fordelt over de fire dage Drive In Live er i Aalborg.

 

“Anden” kommer til Aalborg torsdag den 4. juni, og ifølge ham selv, så kunne han ikke sige nej til denne form for optræden, hvor man ikke kan høre publikum grine. Han vil så gerne prøve at være Mick Øgendahl!!

 

Mads Langer har erfaringer med denne koncertform, og han er overrasket over kontakten med publikum.

 

“At give koncerter ligger jo som musiker dybt i ens rygrad, så det har været syret at prøve denne nye koncertform. På Zoom kan alle bidrage, og jeg kan snakke med folk i bilerne. Det bliver dyttet i takt, kippet med bilerne og vinket ud ad vinduerne. Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg er superglad,” fortæller Mads Langer til Live Nation, der er arrangør af Drive In Live koncerterne i Aalborg Lufthavn.

 

Kulturaktører skaber nye oplevelser sammen

For at virkeliggøre Drive In Live i Aalborg Lufthavn har nogle af de store oplevelsesaktører i Aalborg fundet sammen, og samarbejdet bag Drive-In-Livekoncerterne er Aalborg Kongres & Kultur Center, Nibe Festival, Aalborg Karneval, Aalborg Events, Skråen, Visit Aalborg og Musikkens Hus.

 

“I Aalborg udvikler vi tingene sammen og er rigtig dygtige til at samarbejde, så tingene sker, og nye ideer blomstrer. Med Drive-in-koncerterne i Aalborg Lufthavn må man sige, at vi udvikler musikken sammen. Jeg er enormt glad for, at Aalborg Kommune sammen med Live Nation og en lang række lokale kulturaktører – nemlig Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Aalborg Karneval, Nibe Festival, Aalborg Events og Visit Aalborg – får skabt en række unikke koncert – og familieoplevelser. Musikalske oplevelser er noget af det, jeg savner rigtig meget i denne specielle tid, så jeg glæder mig helt vildt,” siger borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen, om Drive-In-Koncerterne.

 

Annika Åkjær fra Vodskov

L.O.C. og Annika Åkjær lægger op til den helt store fest. Og mon ikke Annika giver den ekstra på alle strenge, når den snart 38-årige skuespiller, musiker og Vodskov-pige står på scenen i Aalborg Lufthavn, blot nogle få kilometer fra, hvor hun er født og opvokset. Politiken var begejstret for Annika Åkjærs koncert i København og gav 5 hjerter.

 

L.O.C. er kendt for at gå til grænser og over, hvilket hans performance i København ikke gjorde til skamme. Fra scenen i Københavns Lufthavn, synes L.O.C. det var pænt akavet, og gad ikke synge den ønskede sang Diva. Fuck det!!, sagde han, og så begyndte han at vandre ud mod bilerne, fortæller Sound Venue, der gav hans koncert 6 stjerner.

 

Der er stadig billetter til Drive In Live i Aalborg, og de kan købes via driveinlive.dk, og vejrudsigten fortæller om dansk sommervejr.
PROGRAM FOR DRIVE IN LIVE I AALBORG LUFTHAVN
Billetter købes på ticketmaster.dk

Torsdag 4. juni
Anden bringer ud
Malk De Koijn

Fredag 5. juni
Phlake
Annika Aakjær
Mads Langer

Lørdag 6. juni
Onkel Reje
Claus Hempler/ Teitur
Ude af kontrol
L.O.C

Søndag 7. Juni
Drive-In med Mads & Monopolet
Lars Lilholt – Semi Akustisk

 

Kilde: Aalborg Kommune

Bilhuset Biersted A/S