Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Uddannelse for iværksættere begynder i Aalborg den 23. september om dagen

Mange drømmer om at få foden under eget bord, nogen har truffet beslutningen, og atter andre er allerede i fuld gang og har etableret virksomhed. Fælles for dem alle er, at forberedelse, rådgivning og uddannelse er en rigtig god idé, når deres firmaer skal overleve og opnå succes.

– At blive iværksætter er ikke et spring. Tværtimod er det en proces. Lige fra den første, spæde idé over konkret udvikling til alle de praktiske ting, der skal tages stilling til, siger direktør Jette Rasmussen, Infolink Kurser, der udbyder uddannelsen med en lang række samarbejdspartnere.

 Seriøse medspillere

Nordjyderne er hjulpet godt på vej af uddannelsessystemet og det private erhvervsliv. Aalborg Handelsskole og en lang række private rådgivere og virksomheder bakker op, når Infolink Kurser starter Iværksætteruddannelsen den 23. september på Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg SØ. Uddannelsen afvikles over 13 dage fordelt på 6 uger i tidsrummet klokken 9-15.

Relevant for alle

På Iværksætteruddannelsen får du en viden, der gør, at du kan undgå de gængse opstartsfejl. Uddannelsen henvender sig både til dig, der drømmer om et liv som fri fugl og dig, der allerede har etableret dit eget firma.

– Med professionelle og erfarne undervisere skabes et solidt indblik og grundlag i ALT hvad der kræves for at etablere egen virksomhed., siger Kim Hermann Kallestrup, der har taget uddannelsen og startet “Eksportspecialisten – Strategisk og praktisk hjælp inden for Eksport udvikling.”

Det virker

– I forløbet er der kvalificeret sparring og oplæg fra relevante eksperter inden for eksempelvis økonomi, jura, markedsføring og salg, siger Jette Rasmussen, der har haft stor succes med uddannelsen. Mere end 5000 nordjyske iværksættere har deltaget på uddannelsen, og undersøgelser viser, at nordjyderne er blandt landets bedste til at klare sig.

Godt netværk

Udover professionel rådgivning og sparring fra gæstelærerne, møder man også nogle at dele udfordringerne med. På kurset oplever de studerende en fantastisk dynamik og iderigdom, som i den grad virker inspirerende. De mange studerende, der har deltaget på Iværksætteruddannelsen fremhæver ofte, at de som sidegevinst har fået et uvurderligt netværk, som kommer til gavn og glæde både i opstartsfasen og som sparringsværktøj til driften af virksomheden fremover.

FOTO:

Jette Rasmussen, direktør: – At blive iværksætter er ikke et spring, men en proces. Iværksætteruddannelsen giver dig et kvalificeret grundlag at træffe dine beslutninger på.

FAKTA:

Iværksætteruddannelsen

Hvis du er ledig, kan du i visse tilfælde få dit forløb betalt, hvis du får det godkendt af dit jobcenter.

Hvis du vælger at betale selv, skal du være opmærksom på, at a-kasse og/eller jobcenter stadig skal godkende din deltagelse selvom de ikke betaler for din deltagelse.

Har du eller din konsulent praktiske spørgsmål, kan I kontakte Inge Christensen på Center for Karriere og Uddannelse på Aalborg Handelsskole på tlf. 2710 5963 eller ich@ah.dk

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby