Mia Tang kampagne
IT Security
Entreprenør Jimmy Pedersen
Rold Skov Adventure

D’Wine afholder vinfestival med alle sine venner

D’Wine, D’Wine Bar og Lions Club Aalborg går sammen og afholder vinfestival fredag d. 14. juni 2019 i gården tilhørende Algade 54 i hjertet af Aalborg.

Vinfestivalen hedder ”D’Wine and Friends”, da D’Wine arrangerer festivalen i samarbejde med nogle af sine tætteste udenlandske leverandører og danske partnere.

Man kan som deltager smage over 100 forskellige vine.

Overskuddet fra vinfestivalen går til Lions Club Aalborgs godgørende formål.

Mere end bare en vinfestival

Selve vinfestivalen strækker sig rent tidsmæssigt over to omgange: henholdsvis fra kl. 16.00-18.30 og igen fra kl. 19.30-22.00 fredag d. 14. juni.

Foruden vinfestivalen afholder D’Wine Bar to specialsmagninger onsdag d. 12. juni og torsdag d. 13. juni, hvor der begge dage bliver plads til fordybelse.

Der er altså rigelig mulighed for at udvide sin vinhorisont hen over de tre dage.

Kristian Ishøy, som er ejer af D’Wine og D’Wine Bar, udtaler om planlægningen bag vinfestivalen:
”At kunne arrangere og afholde D’Wine and Friends er en mangeårig drøm, der nu går i opfyldelse for mig. Vi har ikke før været gearet til at kunne afholde et arrangement af denne kaliber, og det er derfor både med spænding, stolthed samt en stor mængde sommerfugle i maven, at vi nu gør drømmen til virkelighed.

Vi ville ikke kunne gøre det uden den fantastiske opbakning, som vi får fra vores leverandører, der tager fem dage ud af deres travle kalendere og rejser her til Aalborg for at berige os med deres viden, passion og udsøgte vine”.

Til D’Wine and Friends er det dermed muligt at møde og snakke med personerne bag vinene.
Det er vinhusenes eget personale og ønologer, som står bag standene og deler ud af deres ekspertise og vin.
Standene inddeles tematisk efter forskellige spanske regioner, vinhuse udenfor Spanien,
D’Wines egne to stande samt en stand med koldklimavin.

Med vin i årerne

D’Wine har siden sin opstart i 2011 altid bygget sin filosofi og daglige arbejdsgang på at forhandle vine fra familieejede vinhuse, som har en spændende historie at fortælle med sine kvalitetsvine, der er rent hjerteblod. Dette ønsker Kristian Ishøy at videreformidle via D’Wine and Friends:
”På en måde afspejler D’Wine and Friends rigtig godt hele vores koncept og den personlige og tætte relation, som vi i det daglige har med vores vinleverandører.
Vi har i en årrække været meget fokuseret på de spanske vine, men i løbet af det sidste års tid har vi også åbnet op for andre vinlande.
Denne udvikling vil selvfølgelig også blive repræsenteret til D’Wine and Friends, og vi er
rigtig glade for den store opbakning fra vores leverandører – nye såvel som gamle.

Derudover hjælper vores venner gennem flere år fra Lions Club Aalborg med at stille hænder og arbejdskraft til rådighed for at få dagen til at forløbe perfekt.

Vi håber på, at aalborgenserne vil tage godt imod vinfestivalen og kan se idéen i at møde vores dybt engagerede vinmagere, som brænder for deres produkter.

Det bliver virkelig en unik oplevelse”.

Kilde: D’Wine

Mia Tang kampagne
IT Security
Møllers Maler
Topbanner