Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Printereksperten

E.H. Aalborg forlænger samarbejde med Aserve, Scandinavia A/S, Sport Medical Products

Det er os en stor glæde at kunne meddele, at vi d.d. har forlænget vores samarbejdsaftale med E.H. Aalborg, som spiller i HTH GO LIGAEN i håndbold.

Aftalen omfatter igen alle hold under E.H. Aalborg.

Hos Aserve Scandinavia A/S er vi stolte af, at E.H. Aalborg igen har valgt at indgå et samarbejde med os for den næste sæsoner omkring levering af sportsplejemidler og bandager.

Salgschef Rene Jensen fra E.H. Aalborg siger om den nye aftale: Hos E.H. Aalborg lægger vi stor vægt på kvalitet, sortiment, samt ikke mindst service, og dette lever Aserve Scandinavia A/S virkelig op til. Vores stab omkring eliteholdet har brugt Aserveprodukterne, og er meget tilfredse med dem, og finder dem i topklasse. Det brede sortiment hos Aserve sammenholdt med den service og produktinformation Aserve har givet os, har blandt andet været medvirkende til, at vi ønskede denne samarbejdsaftale forlænget.

Vi tror på, at Aserve’s produkter er med til, at hjælpe vores spillertrupper til at være mere ”Fit for Fight”. Vi glæder os meget til det forsatte samarbejde med Aserve, Scandinavia A/S. At se at vores ”kollegaer” i, bl.a. Aalborg håndbold, Aarhus håndbold, HIH håndbold også bruger Aserve, Scandinavia A/S som deres hovedleverandør af sportsplejemidler, ser vi kun som en fordel, da vi arbejder på samme høje niveau indenfor håndbolden, siger Rene Jensen.

Hos Aserve, Scandinavia A/S er vi meget tilfredse med, at endnu en ligaklub i håndbold har valgt os som leverandør af sportsbandager og sportsplejemidler. Det er altid dejligt, når ens produkter lever op til de store forventninger, som vores klubber har til vores produkter og sortiment. Vi ser frem til et forsat godt samarbejde med E.H. Aalborg og deres stab, siger Søren Jørgensen. fra Aserve, Scandinavia A/S.

Kilde: Aserve