Hotel Phønix
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

George Sørensen blev noteret for sit tredje shutout mod Herning i denne sæson. De første fire kampe mellem holdene er endt med udesejre, men i eftermiddag sejrede Pirates med 5-0 på hjemmebane. Julian Jakobsen åbnede scoringen for Pirates, der tog en ganske sikker sejr.

Aalborg Pirates – Herning Blue Fox 5-0 (1-0, 4-0, 0-0)
Mål: 06:07 1-0 Julian Jakobsen (Knudsen, Spelling), 21:58 2-0 Tobias Ladehoff (Neill, Brøndberg), 25:48 3-0 Jonas Jakobsen (Brøndberg, Korsgaard), 31:48 4-0 Julian Jakobsen (McDonald, Mi. Højbjerg) PP, 36:25 5-0 Sebastian Bergholt (Nielsson)

Udvisninger: Pirates 6×2 min., Blue Fox 6×2 min.
Tilskuere: 0

Søndagens enlige kamp blev spillet i Bentax Isarena, hvor et formstærkt Pirates-hold tog imod et svækket Blue Fox hold, der var uden en række af profiler.
Pirates kom fra et større comeback i Frederikshavn, hvor Pirates var nede med 1-4 efter 18 minutter, men scorede herefter hele seks ubesvarede mål og vandt med 7-4.

Til eftermiddagens kamp var Pirates uden Martin Lefebvre, Martin Højbjerg, Jonathan Brinkman og Daniel Madsen. Men stillede stort set med de samme kæder, som sidst mod Frederikshavn.
Hos Herning var man uden Jacob Jessen, Daniel K. Nielsen, Bjørn Uldall, Mads Christensen, Brodie Dupont, Peter Eg Larsen, Mark MacMillan, Anders Poulsen og Simon Schleicher. Herning havde hentet et par spillere op fra 1. division, der udgjorde 4. kæden til kampen.

Starten af kampen var meget taktisk, og Pirates kom godt ud med fart i skøjterne, hvor man var tæt på at overløbe Herning i flere omgange. Det lykkedes også for Herning at få deres 1. kæde ind mod Pirates’ unge 4. kæde efter, at de havde fået sendt pucken til icing.
Pirates kom foran efter små seks minutter, da Thomas Spelling fandt Lasse Bo Knudsen, der var skøjtet frem fra sin back plads. Han skar ind i banen og skød på mål, men Simon Nielsen klarede skuddet. Pucken røg lige ud til kaptajn Julian Jakobsen, der let kunne sende pucken i nettet til 1-0.
Holdene fik deres muligheder i powerplay, men der var ikke nogen af holdene, der formåede at udnytte muligheden.
Perioden endte 1-0 til Pirates efter en noget taktisk periode, hvor man ikke ville blotte sig og give store muligheder til modstanderne.

Pirates fik bedre kontrol over kampen i starten af 2. periode, og der gik ikke mange minutter, før at Pirates kom på 2-0, da Tobias Ladehoff hamrede pucken op i det fjerneste hjørne. Pirates kom mere i kontrol efter det mål, og det blev også til 3-0 nogle minutter senere, da Jonas Jakobsen fra en spids vinkel sendte pucken ind på Simon Nielsen og i målet. Nielsen var kommet ud af position efter et skud fra Jonas Brøndberg fra blueline.
Kort efter fik Herning muligheden i powerplay, og de havde bud efter overligger og stolpen. Først var det Cameron Brace, der testede overliggeren og kort efter var det Patrick Madsen, der testede stolpen. Efterfølgende var Pirates tilbage i kontrol, hvor man flere gange havde Herning fanget i egen zone, mens Pirates let kunne skifte ud. Det gav et powerplay til Piratres, og der skulle ikke gå mange sekudner, før kaptajnen igen havde scoret for Pirates. Fikst samspil med Josh MacDonald, og Julian Jakobsen kunne let sende pucken ind til 4-0.
Herning kom frem til enkelte sporadiske chancer, hvor George Sørensen var klar og tog broden af dem. Pirates arbejdede videre, og Sebastian Bergholt ville også være med i målfesten, da han skøjtede omkring mål og sendte pucken i nettet ved den fjerneste stolpe.
5-0 til Pirates efter en periode, hvor Pirates havde fuld kontrol på Herning.

Pirates virkede til, at der var et mål med 3. periode, nemlig give George Sørensen endnu et shutout mod Herning i denne sæson samt undgå at få nogle skader. Herning ville gerne ud at spille fysisk, hvor de sad hårdt med tacklingerne, når Pirates havde afleveret pucken.
Det gav en rodet første halvdel af perioden, hvor ingen af holdene kom frem til de helt store muligheder for at ændre på stillingen. Herning fik dog muligheden for powerplay i 5mod3 i et lille halvt minut, hvor det var Markus Jensen, der fik den største chance, men han sendte pucken forbi mål. Det var den største mulighed, som Herning fik spillet sig frem til.
Pirates cruisede sig igennem resten af perioden, hvor Herning dog var tæt på at score i undertal, men Kristian Jensens skud sad lige på kroppen af George Sørensen. Mod slutningen af perioden fik Herning chancen i overtal, men Anton Schou var nede for at ofre sig for at holde nullet for George Sørensen.

Pirates sejrede med sikre 5-0 over Herning Blue Fox på hjemmebane. Nu venter en lille julepause for Pirates, der først spiller igen, søndag 27. december kl. 19.30, på udebane i Rungsted. Næste hjemmekamp er nytårsbraget mod Frederikshavn White Hawks, der spilles onsdag 30. december kl. 19.30.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren