Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Apollo forlænger sin satsning på tryghed og fleksibilitet

Da pandemien brød ud lancerede Apollo ’Det trygge valg’, som har til formål at give kunderne øget fleksibilitet og tryghed, når de bestiller en rejse i en tid, hvor usikkerheden ved at rejse kan være stor. Apollo forlænger nu ordningen yderligere og inkluderer, som den eneste rejsearrangør, tilbuddet på samtlige charterrejser – også til den kommende vintersæson.

“Vi oplever, at nogle kunder føler en usikkerhed ved at booke sin rejse i god tid, da de er usikre på, hvilke betingelser og rejsevejledninger som gælder, når det er tid til at rejse. At vi nu inkluderer ’Det trygge valg’ på alle vores charterrejser til og med vintersæsonen 21/22 betyder, at vores kunder trygt kan planlægge og booke deres rejse med os endnu længere frem i tiden”, fortæller Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo Danmark.

Da pandemien brød ud sidste år lancerede rejsearrangøren mere fleksible bookingbetingelser til sine kunder. De indførte blandt andet åbent køb, fri ombooking, senere slutbetaling samt tilbagebetalingsgaranti på 7 dage, hvis rejsen skulle gå hen og blive annulleret på grund af ændrede rejsevejledninger.

Da Corona pandemien fortsat er til stede, og flere kunder ønsker at booke en vinterrejse, har Apollo netop valgt at forlænge ’Det trygge valg’ yderligere, så tilbuddet også gælder for alle vinterens rejser frem til 24. april 2022. ’Det trygge valg’ omfatter dermed ikke kun de traditionelle charterflyselskaber men blandt andet også ferierejserne med Emirates til Dubai.

’Vi ser en meget stor interesse for at komme ud at rejse igen. Samtidigt tøver mange danskere fortsat med at bestille rejsen, da pandemien gør det svært at vide, om vinterens rejser kan gennemføres som planlagt. Derfor er vi både stolte og glade over, at det aldrig har været tryggere eller enklere at booke sin rejse end det er hos os i dag’ fortæller Glenn Bisgaard.

Efterspørgslen på vinterrejser er høj hos Apollo. Antallet af bookinger er steget med 50% jævnfør sidste år, og det er Thailand, som er favoritten netop nu.

Top 3 over flest solgte vinterrejser hos Apollo:
1.Phuket
2.Fuerteventura
3.Gran Canaria

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren