Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

I dag findes der mange forældede låse og låsesystemer i danskernes hjem. Det gør indbrudsakten for tyvene meget lettere, da de forældede låse både er (1) nemme at lirke eller brække op, (2) ikke låser inde- og udefra, (3) ofte har mange nøgler i omløb. Opdatering af det private låsesystem er vigtig for dig og din families sikkerhed, samt et krav i forhold til forsikring af værdigenstande. Læs derfor med her, hvis I har gamle låse, og søger en sikret lås.

Gør det sværere for indbrudstyvene

Låsesystemet i hjemmet er ikke blot installeret som værende en skræmmefaktor. Det skal gerne være installeret, således indbruddet er gjort så svært, som overhovedet muligt. Låsene skal være udfordrende at lirke, og så skal de gerne kunne låses både inde- og udefra. Det sørger for tyven ikke kan løbe direkte ud igennem hoveddøren, så snart han er kommet indenfor i huset. Udover vigtigheden i at gøre det sværere for tyven, så kræver forsikringsselskaber i dag også godkendte, og ikke forældede låse, før tabet af værdigenstande kan erstattes eller kompenseres for.

En professionel håndsrækning

Er du I tvivl, om hvorvidt jeres låse er forældede i forhold til forsikring, kan de holde tyven ude, samt hvilke løsninger der findes i forhold til opdaterede låse? Så anbefales det at tage kontakt til en låsesmed. Låsesmeden både undersøger, sikrer og rådgiver dig til den bedstegnede løsning til hjemmet. Med deres ekspertise og erfaring har de mulighed for at rådgive jer til den bedste løsning indenfor Ruko-låse og mange flere. Låsesmeden hjælper ikke udelukkende til sikring af huset, men kan også være din forsikring om, hvorvidt jeres låse er godkendte eller ej.

Flytning; Nyt hus eller ny lejlighed

Når I flytter i nyt hus eller ny lejlighed, så kan det være en utrolig god ide at tjekke hele låsesystemet igennem. Er det en anelse forældet, så anbefales det at få skiftet låsene, da omløbet af forskellige nøgler i nogle tilfælde, er langt større end forventet. Kontakt til en låsesmed kan derfor igen være en utrolig god ide, så I sikrer jer et trygt hjem for hele familien. Nogle værdigenstande er uvurderlige og uundværlige, hvilket derfor bør være nok årsag i sig selv til at ofre de ekstra penge på gennemtjekket og sikret hjem. Det kræver ikke mere en et servicetjek eller låseskift fra en professionel låsesmed, og her kan det førende låsesystem fra Ruko varmt anbefales.

Kilde: Ruko

Folmer Olsen
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby