Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Familieværksted – kreativitet for hele familien, søndag d. 27. JAN 2019, 11:00 TIL 15:00

Søndag inviteres du og din familie ind i vores kreative værksted, Kunst-Lab, hvor I kan arbejde med forskellige materialer og deltage i lege og små, kunstneriske eksperimenter.

Familieværkstedet er et helt særligt sted med tid og plads til gode snakke om kunst og kreativitet og alt, hvad der lige rører sig. Her må der grines og synges, hygges og nørkles med alle de materialer, der er lagt frem.

I Familieværkstedet sættes dine aktiviteter i gang af en af vores professionelle kunstnere, og der er altid hjælp at hente, hvis du går i stå. Vi er i gang fra kl. 11-15 – og du kommer bare, når det passer.

 

I Familieværkstedet arbejder du altid med noget, der har en relation til en aktuel udstilling. Du skal dog aldrig være bange for at deltage flere gange med samme tema – der er altid noget nyt og sjovt på programmet.

 

Flag-workshop d. 27/1, 3/2 og 10/2

Hvordan ser det mest kreative flag i hele verden ud? Kan et flag være andet end rødt og hvidt? Og skal det være firkantet? Kom og vær med til at lave de vildeste, skøreste og mest kreative flag nogensinde i familieværkstedet. Tre søndage i træk samarbejder vi om at lave tre vaskeægte flag. Mandag d. 18. februar kan du se alle tre flag blive hejst i flagstængerne foran museet, når vi fejrer vores store Kreativitarium Kick-off.

Praktisk information

  • Familieværksted er et gratis tilbud, når entreen til museet er betalt. Børn og unge under 18 år, samt Klub Kunsten + Utzon, betaler ikke entré.
  • Tilmelding ikke nødvendig.
  • Familieværkstedet er for børn i alderen 3-15 år – børn skal være i følge med en voksen.
  • Er vejret godt i sommermånederne, så afholder vi Familieværksted i Skulpturparken.

Kilde: kunsten.dk

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren