Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

I Plantorama i Aalborg har mekaniske nisser indtaget deres plads i julebyen i det hyggelige julemarked. Her kan kunderne lade sig inspirere og indtage den gode stemning frem til jul.

 

Snart står julen for døren, og i Plantorama i Aalborg er gran, nisser og andet julestads på plads, så havecenterets kunder kan nyde stemningen i det store eventyrlige julemarked. I juleudstillingen er der blandt andet flotte mekaniske nisser, og er du ude efter at få stillet din kreative lyst, er der masser af julelys, kogler og ler til julens dekorationer. Der er naturligvis også masser af fine juleplanter, og vil du gå all-in på julebelysningen, er der et stort udvalg af LED-lys.

– Vi har gjort en stor indsats for at skabe en hyggelig julestemning i centeret. Det store sortiment af juledekorationer- og pynt skal være med til at inspirere kunderne til deres egen julepyntning, siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama i Aalborg.

Julemarkedet i Plantorama i Aalborg har åbent frem til jul. For at mindske smitterisiko er der ekstra meget plads i udstillingen, spritdispensere er opstillet, og der er naturligvis krav om at bære mundbind.

Plantorama er – med 11 store centre fordelt over hele landet – Danmarks største kæde af have- og dyrecentre. Centrene byder på oplevelser og inspiration for hele familien. www.plantorama.dk

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren