Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus

Få indflydelse på udviklingen af Aalborg Vestby

Den vestlige bydel af Aalborg skal udvikles – det fik Venstre sikret i seneste budgetforlig, hvor der blev afsat hele 13,5 millioner kroner til bydelspuljerne: Aalborg Vestby, Vejgaard og Nørresundby. En stor sum penge er altså øremærket til forskønnelse og byudvikling af Vestbyen.

Som mangeårig aalborgenser – og nu også bosiddende i Vestbyen – kender jeg til den vestlige del af Aalborg med den stemningsfyldte bådehavn, Haraldslund og ikke mindst attraktionen Vestre Fjordpark. Men Vestbyen har også et kæmpe udviklingspotentiale og behov for forskønnelse.

Der kan være mange opfattelser af, hvad der er vigtigst at prioritere af udvikling i Vestbyen, og derfor vil jeg gerne høre, hvad borgerne selv har af ønsker for deres bydel.

Vil du være med til at bestemme, hvordan Vestbyen skal udvikles og tage sig ud fremover, så har du nu chancen for at komme med dine ideer.

Måske sidder du med en ide til, hvordan vi kan udnytte og forskønne havnefronten endnu bedre, eller måske har du et indspark til planen om at få bilerne ud af gadebilledet. Lige meget hvilke ideer du har, skal du være velkommen til at skrive til mig. Så vil jeg tage ideerne med videre til forhandling, så vi kan få det mest optimale ud af pengepuljen.

Selvom Vestbyen er et skønt sted at bo med fjordpark, streetfood og stadion, kan der altid ske forbedringer, og som jeg ser det, er der ingen grund til at sænke ambitionerne for Vestbyen. I Venstre vil vi nemlig gerne være med til at forhøje livskvaliteten blandt borgerne. Derfor har vi kæmpet for at sikre penge til områdets udvikling, så Vestbyen fortsat kan være et attraktivt sted at bo – både for de studerende og for dem, der for længst har lagt bøgerne på hylden.

Jeg ser frem til at høre alle forslagene.

Maja Torp
DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren