Springeren
Staudemarken

Unge Jonas B. Nielsen fik efter at have arbejdet i firmaet DIC Group i fire år for nogle måneder siden information om, at ejeren af firmaet gerne ville stoppe og derfor efterlyste branchefolk, der gerne ville føre firmaet videre. En modtaget fyreseddel pr. 25. februar 2019 som en følge af ejerens ønske om at stoppe gjorde, at Jonas tog en rask beslutning om at rette henvendelse til sin far, Per Nielsen, som har mange års erfaring fra smede- og montagebranchen, idet han har arbejdet bl.a. for Sawo, hvor han var Projektchef samt Eksportchef for Hydrema.

Fra DIC Group til PJ Industries

Far og søn var ikke i tvivl. Her var muligheden for at påbegynde et nyt kapitel og oven i købet med en kundekreds fra DIC Group, som man kunne tage med som et godt afsæt til den videre udvikling. Per og Jonas handlede resolut og uden at ryste på hånden, hvorfor de d. 1. april 2019 officielt kunne overtage det kendte Jerslev-firma med adresse på Mandøgade 4. Far og søn, det nye ejerteam, skiftede firmanavnet DIC Group ud med PJ Industries, hvor P og J naturligvis står for henholdsvis Per og Jonas. – Det driftige makkerpar gik straks i gang med en ombygning og renovering af lokaliteterne på Mandøgade, og Per og Jonas forventer at kunne invitere til reception og åbent hus  i de nye færdiggjorte lokaler fredag d. 14. juni 2019 fra kl. 13,00. Her vil de glæde sig til at tage imod kunder, forretningsforbindelse samt venner af huset.

Ordrebogens sider tæt beskrevne

Og der er masser af dem alle sammen, skulle vi hilse at sige. Udover kunder overtaget fra det tidligere DCI Group er der allerede kommet nye til, så ordrebogens sider er tæt beskrevne. I flæng kan således nævnes opgaver for bl.a. virksomheden, der står for driften og vedligeholdelsen af Brønderslev Forsynings solanlæg. Her har PJ Industries indgået en serviceaftale i form af bl.a. udførelse af  svejsninger af rør, udskiftninger af ventiler m.v. – PJ Industries har endvidere en god aftale med Lyngsøe, som man laver en del stålarbejde for i form af eksempelvis levering af døre og stålremme til carporte.- I det hele taget arbejder PJ Industries med bygningsstål over en bred front. Også smedearbejde for Man Energy Solution, f.eks. løftelåg til maskindele, er en del af de mange opgaver, som PJ Industries løser.

Udlejning af dygtige certificerede svejsere

Sideløbende med at være et dynamisk firma med smede- og montagearbejde som spidskompetencer fungerer PJ Industries også som en form for vikarbureau, idet de står for udlejning af dygtige certificerede svejsere inden for arbejder med rustfrit stål og aluminium. Det er et forretningsområde, som der er et godt marked for med stor efterspørgsel, fortælle Per og Jonas.

Lokalt forankret firma med vidt forgrenet kundenetværk

Med sin beliggenhed på Mandøgade 4 i Jerslevs erhvervsområde er PJ Industries et lokalt forankret firma, men med et vidt forgrenet kundenetværk. Imidlertid lægger vi stor vægt på vores lokale tilknytning, understreger de to indehavere af PJ Industries. Det giver sig udslag i, at PJ Industries udelukkende bruger lokale forretningsforbindelser, når det eksempelvis drejer sig om valg af pengeinstitut, revisor, advokat m.v.

Lysten til arbejdet og faglig ekspertise betyder ydelser af højeste kvalitet

Er der noget, der driver værket, så er det dels lysten til det, dels faglig erfaring og faglig ekspertise. Begge dele findes i rigt mål hos makkerparret, der samtidig er far og søn, Per Nielsen og Jonas B. Nielsen. Derfor leverer deres firma PJ Industries ydelser at højeste kvalitet, og derfor er der god grund til på festlig vis at markere den fine start på PJ Industries ved den planlagte reception d. 14. juni.

Bilhuset Biersted A/S