Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

The Choir of Mans unikke pub-kon­cert har gået sejrsgang over hele kloden og taget publikum og an­meldere med storm. Snart er det nordjydernes tur til at opleve det imponerende show, når det ni mand-store ensemble indtager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 10. november.

Europahallen forvandles til en vaskeægte pub, når britiske The Choir of Man går på scenen med deres anmelderroste show spækket med sang, dans, akrobatik og ikke mindst britisk pub-atmosfære. Med lige dele stomp, boyband og West End-musical-feel får publikum muligheden for at nyde en kreativ sammensætning af nye og klassiske popsange ledsaget af en koreografi med fart på, der gør det svært at sidde stille.

Showet er blevet kaldt ’det ultimate feel-good show’ af anmeldere, og musikalsk er der også noget for enhver smag. The Choir of Man kaster sig over de største sange fra hitliste-højtragere som Adele, Queen, Red Hot Chili Peppers, Paul Simon og Guns ’n’ Roses og stamper salens stemning i vejret, mens øllet skummer og humøret uundgåeligt smitter.

I modsætning til stilstående sceno­grafi har The Choir of Man byg­get en kulisse, som de step-dansende, stampende og syngende fyre inkor­porerer i deres numre, og som gan­ske enkelt flytter pub’ens løsslupne stemning ind i Europahallen. Kom­plet med mørkebrun bardisk, piano og masser af atmosfære. Og så har kulisserne fået det lille tvist, at fadølsanlægget faktisk fungerer. Så selvom The Choir of Man bevæger sig mellem koncert, teater, dans og musical, er det først og fremmest en fadølsfyldt, fantastisk aften med popmusikkens største hits i et ganske særligt bar-univers. Undervejs inviterer castet heldige pub­likummer op til en fadøl, en fællessang, måske endda en enkelt svingom dér­fra, hvor festen udspringer – scenen! Det skal nok blive en fest!

 

Billetter til The Choir of Man i Europahallen søndag den 10. november kl. 19 er i salg, og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk og ticketmaster.dk. Billetprisen er 295 kr. Billetter til showet kan også købes med 50 kr. i rabat under Spar2 flerkøbsordningen. Læs mere på AKKC.dk

Kilde: AKKC

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby