Hotel Phønix
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

I 2019 stablede Ungdommens Røde Kors Aalborg arrangementer på benene, hvor over 250 aalborgensiske borgere slog vejen forbi. Nu er de tilbage med en ny bestyrelse, som allerede har flere forskellige arrangementer i støbeskeen.

Af Pernilla Abildtrup

Mandag d. 3. februar afholdt Ungdommens Røde Kors Aalborg årsmøde, hvor en ny bestyrelse blev valgt ind og markerede et nyt års begyndelse. Trods bestyrelsens korte periode er de allerede nu i gang med at planlægge fire store arrangementer, som skal komme børnefamilier til gode i Aalborg.

Et af bestyrelsesmedlemmerne, som arbejder på at realisere de forskellige arrangementer i Aalborg, er Kristine Holm. Hun er event-ansvarlig i Ungdommens Røde Kors Aalborg, hvor hun har været aktuel siden januar 2019.

Kristine Holm fortæller, at aalborgenserne allerede nu kan begynde at glæde sig til fire store arrangementer, hvoraf det første allerede rammer Aalborg d. 31. marts i Folkekirkens Hus:

– Vi har inviteret en lokal kvindelig sangerinde, som har en masse på hjerte i forhold til karriere, livets op- og nedture og ikke mindst identitet. Måske vi også får en lille sang, hvis vi er heldige.

Ud over et talkshow, forklarer Kristine Holm, at Ungdommens Røde Kors Aalborg som noget nyt også forventer at komme på banen med et børneløb, som skal give børnene mulighed for at føle sig som noget særligt. Hun fortæller:

– Et nyt event, som vi håber, får lige så stor succes, er et børneløb, som bliver holdt til sommer. Vi kan ikke give så mange detaljer endnu, men det er børnevenligt med 1, 2, og 3 kilometer, så alle kan være med.

Gentager succeserne fra sidste år

Ud over to nye arrangementer, har Ungdommens Røde Kors Aalborg besluttet sig for at gentage mindst to af sidste års succeser, hvor de blandt andet lavede Aalborgs største kridtmaleri på Havnefronten og senere forvandlede Karolinelund til et stort Funtown.

Kristine Holm fortæller, at hendes indtryk af sidste års arrangementer var, at opbakningen var stor, hvorfor det er oplagt at udvikle videre på både Kridtmaleriet på Havnefronten og Funtown i Karolinelund.

Selv er Kristine Holm ikke i tvivl om, at det bliver endnu et år med fede arrangementer, og hun håber, at folk allerede nu har lyst til at sætte kryds i kalenderen til deres næste arrangement. For selvom der endnu ikke er mange informationer at hente, kan du allerede nu gå ind at finde deres næste arrangement her.

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig