Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Aalborg & Aalborg Øst – narkobilister anholdt og stoffer konfiskeret

Nordjyllands Politi anholdt narkopåvirkede bilister i perioden den 27.-29. marts.

Fredag den 27. marts kl. 16:46 blev en 37-årig mand anholdt for kørsel under påvirkning af stoffer. Manden førte personbil ad Østre Havnegade i Aalborg, da han blev standset til et rutinetjek.

Her blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest grundet mistanke til påvirket kørsel. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af stoffer.

I Aalborg Øst blev en 21-årig mand standset til et rutinetjek. Manden havde store pupiller, hvorfor patruljen på stedet fik mistanke til, at han var påvirket af stoffer. Manden blev derfor instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav udslag for, at manden var påvirket af kokain.

Den 21-årige mand blev derfor anholdt for kørsel under påvirkning af stoffer. Bilen blev derefter ransaget grundet mistanke til besiddelse af euforiserende stoffer. I bilen blev der fundet 38,39 gram hash, fire knive og et bordben.

Ejeren af bilen, en 22-årig mand, erkendte ejerskab af de 38,39 gram hash. Derfor blev han sigtet for brud på lov om euforiserende stoffer.

Søndag den 29. marts kl. 00:10 blev en mand anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Anholdelsen fandt sted på Hobrovej i Aalborg.

Manden førte personbil ad Hobrovej, da en patrulje standsede ham til et rutinetjek. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer.

 

I Danmark har vi nulgrænse for ulovlige stoffer i trafikken

Nulgrænsen gælder for bl.a.:
Amfetamin (speed).
Kokain.
Cannabis (hash, marihuana, pot).
LSD.
Ecstasy.
Heroin.
Svampe, der indeholder psilocin og psilocybin.
Khat.
Poppers (amylnitrit).
GHB (fantasy).
Morfin.
Metadon.
Benzodiazepiner, der ikke er på recept.

Hvis vi stopper dig og finder tegn på, at du har taget ulovlige stoffer, vil du få taget en blodprøve. Det er resultatet af blodprøven, der tæller som bevis.

 

Aalborg – spiritusbilist anholdt


Spirituskørsel – dét blev en 30-årig kvinde sigtet og anholdt for på Limfjordsbroen i Aalborg. Kvinden førte personbil i nordgående retning på Limfjordsbroen, da hun blev standset til et rutinetjek.

Grundet mistanke til spirituskørsel blev hun instrueret i at deltage i en alkometertest. Testen gav udslag, da kvindens promille var over de tilladte 0,5. Anholdelsen fandt sted lørdag den 28. marts kl. 01:20.

Kilde: Nordjyllandspoliti

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby