Psykolog Ulla Dyrløv giver hendes bud på forældrerollen i Folkekirkens Hus d. 24.4.2019.

Hverdagen i de fleste familier er travl. Forældrene er pressede, og der mangler tid. Det kan få os til at vælge de nemme og mindst konfliktfyldte løsninger, så vi kan have det rart sammen i den korte tid, vi har sammen i hverdagen. Men børn i alle aldre har brug for, at deres forældre styrer og navigerer hverdagen.

Derfor har Folkekirkens Familiestøtte, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen og Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune sammen inviteret til foredrag med psykolog Ulla Dyrløv i Folkekirkens Hus d. 24.4.2019. Foredraget handler om, hvordan forældre kan agere piloter i børns hverdag og dermed skabe ro til børnenes udvikling. Foredraget er både for forældre og personale, som arbejder med børn og familier.

Ulla Dyrløv er cand. psyk.aut. og forfatter og har bl.a. skrevet bøgerne: “Få styr på dit barns digitale verden” (2018) og “Bliv pilot for dit barn” (2014). I foråret 2019 er hun med i en programrække på TV2 omkring familiens digitale vaner.

Foredraget er en brik i et større samarbejde mellem Folkekirkens Familiestøtte og Aalborg Kommune. Med foredraget ønsker de at sætte fokus på, hvor vigtige forældre er for børns trivsel og udvikling og give forældre konkrete redskaber at arbejde med.

Folkekirken Familiestøtte er et tilbud til forældre, som ønsker at skabe en forandring i familielivet og har brug for et kærligt skub eller sparring til at få det til at ske. De tilbyder forældre en forældreven til personlig sparring samt forskellige kursusforløb for forældre, som ønsker at sætte fokus på et særligt område i familielivet. F.eks. parforholdet, familielivet efter en skilsmisse eller skærmvaner i familien. Alle familier i Aalborg Kommune kan benytte sig af tilbuddene.

 

Tid og sted
Onsdag d. 24.4.2019 kl. 19.00-21.30 i Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4,  Aalborg

 

Program

  • Velkomst ved Folkekirkens Familiestøtte
  • Mai-Britt Iversen, rådmand for familie og beskæftigelse
  • Information om Folkekirkens Familiestøttes tilbud v. Anne Nørby Nielsen og Helene Selmer Kristensen
  • Ulla Dyrløvs foredrag “Bliv en sikker pilot for dit barn”
  • Afslutning v. Folkekirkens Familiestøtte

kilde: Aalborg.dk