Kaffebaren
Springeren
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Stor succes med fortællinger i Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand

 

Bunkerfortællingerne med efterfølgende hjemmelavet pizza har stor succes og der er rift om turene. Du kan hver onsdag kl. 10.30-12.00, frem til den 11. august, komme med Søren Kristian Grøn – tidligere direktør – rundt i bunkerne ved Hotel Nor – Badehotellet, hvor han fortæller de spændende historier om stedet og bunkerne op gennem tiden.

Efter turen får du din egen pizza, som du selv skal bage i pizzaovnen i drivhuset ved Hotel Nor, hvor du også kan nyde den sammen med 1 øl/vand efter ønske.

Der er max plads til 20 personer på hver tur, da vi ønsker, vi fortsat skal passe godt på hinanden og holde afstand, fortæller eventkoordinator Jette Haugaard Grønhøj fra Jammerbugt Kommune.

Vi opfordrer deltagerne til at medbringe lommelygte eller telefon med lys, gummistøvler (der kan stå vand i bunkerne) og varmt tøj (der er ca. 5 grader i bunkerne), fortæller Søren Kristian Grøn, som er guide på hele turen.

Fortællinger fra bænken med præsten & skolelæreren

Mandag den 2. august kl. 10.00-11.30, bliver der igen i år fortællinger fra bænken med præsten Ejler Winkel og skolelæreren Bent Kjeldgaard.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om området ved Slettestrand, kan vi anbefale at komme med på denne ”tur”, som både indeholder humor og læring, fortæller eventkoordinator Jette Haugaard Grønhøj.

Mød præsten og skolelæreren på bænken ved Han Herred Havbåde i Slettestrand og lyt til deres spændende og sjove fortællinger om egnen, folket og fiskeriet gennem tiden. Arrangementet er inkl. en rundtur på værftet samt hjemmebagt kage & kaffe/te fra Café Kulør.

Det er gældende for begge ture, at man skal huske at tilmelde sig turen inden via Facebooksiden Slettestrand Thorupstrand.

Det er Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand, som står som arrangør af turene.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren