Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

For første gang nogensinde kan du se Fortnite i biografen, når vi inviterer til fest for hele familien i København, Århus, Odense og Aalborg.

 

Aalborg Kennedy Biografen 
Søndag d. 28. juli 2019
Kl. 16.00

Der vil være sjove aktiviteter, konkurrencer, goodiebags og ikke mindst verdensmesterskaberne i Fortnite på det store lærred.

Er du fan af Fortnite, så er det i biografen, du skal være d. 28. juli! De bedste spillere i både singles og duos skal kåres på et gigantisk stadion i New York, hvor mere end 200 millioner danske kroner er på spil. Det er første gang, at World Cup afholdes i Fortnite, og det skal selvfølgelig fejres i biografen. Her kan du sammen med andre Fortnite-fans opleve ægte stadionstemning på det store lærred, hvor lyd og billede er helt i top. Det er næsten som at være der selv, når I hepper og hujer fra de bløde biografsæder.

Vi viser hele den store finaledag, og der er plads til fans i alle aldre. Sammen skal vi se verdens bedste spillere, og vores værter på scenen sørger for god stemning og at alle bliver guidet godt igennem dagen.

Der vil være goodiebags til alle fra Fortnite X NERF. Inden finalen starter, kan du også prøve de nyeste blasters fra NERF, som du har mulighed for at vinde med hjem.

Tag dine bedste Fortnite-venner under armen og få en fantastisk dag i biografen!

Vi glæder os til at se dig! Tilmeld dig vores begivenhed på Facebook og hold dig opdateret med dagens program.

Program:

16:00: Sjove aktiviteter og konkurrencer fra NERF

16:30: Dørene til biografsalen åbner

17:00: Kampstart

01:00: Forventet seneste afslutning

Vær opmærksom på: 

Under eventet kan man gå til og fra salen. Eventet varer potentielt til klokken 01:00 (afhængig af kampenes længde, som vi først kender på dagen). Er du medfølgende forældre, kan du eventuelt fordrive tiden med en af vores mange gode film i biografen.

Videre til billetbestilling HER

Kilde: Nordisk Film Biograferne

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby