Hotel Phønix
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Spar Nord Aalborg forlænger hovedsponsorat med Aalborg Zoo

2021 bliver endnu et år med Spar Nord som hovedsponsor for Aalborg Zoo. Et samarbejde som nu går ind i sit 7. år. 

7 år. Så lang tid har Spar Nord været hovedsponsor for Aalborg Zoo og i år bliver ingen undtagelse. Spar Nord har nemlig valgt at forlænge samarbejdet, så aftalen nu løber frem til udgangen af 2021 til stor glæde for begge parter.

– Vi har gennem mange år haft et fremragende samarbejde med Spar Nord. Vi er derfor meget tilfredse med deres fortsatte opbakning. For en moderne zoologisk have er det afgørende, at vi løbende udvikler os til gavn for både dyr og gæster, og det muliggør Spar Nord med deres sponsorat, fortæller direktør i Aalborg Zoo Henrik Vesterskov Johansen og fortsætter:

– Med dette samarbejde kan vi i fællesskab give nordjyderne store oplevelser og spændende viden om verdens dyr.

For Spar Nord er det helt oplagt at samarbejde med en af Nordjyllands største attraktioner og bidrage til at skabe unikke oplevelser for alle generationer. Oplevelser lige fra en tur på savannen med giraffer, der gumler rundt med zebraer og kuduer, til isbjørnen, der tager sig en svalende dukkert i det iskolde vand.

– Aalborg Zoo er en stor turistattraktion, som gavner Aalborg og hele Nordjylland. Det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om, ligesom vi med samarbejdet er med til at muliggøre store oplevelser og spændende viden i Nordjyllands eksotiske dyreverden for både store og små, fortæller direktør for Spar Nord Aalborg Jacob Jensen og uddyber:

– Med sponsoratet yder vi også et vigtigt bidrag til beskyttelse af truede dyrearter og det øvrige naturbevarende arbejde, som Aalborg Zoo deltager i. Vi glæder os på alle måder til at udvikle og fortsætte det gode samarbejde.

Direktør i Aalborg Zoo Henrik Johansen

Spar Nord har blandt andet støttet Aalborg Zoo’s store julefejring ’Jul i Zoo’, som har været et kæmpe trækplaster for alle generationer i hele Nordjylland i de seneste år.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren