Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Sjovt og sikkert besøg

Fårup er med i fase 3 af genåbningen af Danmark, hvilket betyder at Fårup Sommerland og Hotel Fårup åbner op for gæster fra d. 11. juni – vi glæder os helt vildt til at se jer alle sammen igen!

Sikkerheden for vores gæster og medarbejdere er altid vores førsteprioritet – derfor vil I også opleve, at der er ting, der er anderledes, når I besøger os.

Vi er klar over, at det kan blive en smule mere omstændigt end normalt, men vi håber samtidig på, at alle vil trække ja-hatten godt ned over ørerne og finde sommerhumøret frem, så vi alle kan få en sjov og sikker dag i Fårup.

Læs om hvordan vi sammen sikre at besøget bliver både sjovt og sikkert her

Køb billet på forhånd

Vi planlægger at åbne Fårup forsigtigt op, sådan at der vil være en begrænsning på hvor mange gæster vi har i parken ad gangen. Det betyder at man skal købe billet på forhånd for at være sikker på at komme ind – og har man sæsonkort, så skal man booke sit besøg på forhånd.

Læs mere om hvordan du booker dit sæsonkortbesøg her

Muligheder for sæsonkortholdere

Vi ved, at der blandt vores sæsonkortholdere og deres familier er en gruppe som i særlig grad skal undgå at blive smittet med Covid-19 – og at et besøg i Fårup eller andre steder med mange mennesker derfor ikke er muligt.

Vi har stor forståelse for den situation, som alle befinder sig i lige nu, og har derfor valgt at tilbyde forskellige muligheder til jer sæsonkortholdere der har købt sæsonkort inden d. 19. maj 2020.

Vi har fundet en løsning, som kan tilgodese alles behov. Vi håber naturligvis på, at flest muligt vil beholde kortet til sæsonen som er lige på trapperne – og derigennem være med til at bakke op omkring Fårup.

Læs mere om hvilke muligheder du har som sæsonkortholder her

Har du lyst til at bakke op om Fårup?
Vi har fået så mange søde, dejlige og helt vildt opmuntrende beskeder fra mange af vores gæster. Mange ønsker at bakke op omkring os og andre virksomheder der er påvirket af krisen. Vi er helt vildt glade for opbakningen! Den bedste måde du kan bakke op på er faktisk blot ved at komme på besøg, købe sæsonkort tage familien med en tur på Hotel Fårup.

Læs mere om sæsonkort her

Se ledige værelser og booke ophold på Hotel Fårup her

Kilde: Fårup Sommerland

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby