Hotel Phønix
Springeren
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Brand i opgang

Natten til tirsdag kl. 0419 modtog politiet en anmeldelse om, at der var ildløs i opgangen i en etageejendom på Frederikshavnsvej i Hjørring. Da politiet nåede frem til adressen, kunne patruljen se tydelige flammer i vinduerne i opgangen. Patruljen nåede ved egen hjælp frem til arnestedet, der viste sig at være en cykeltrailer der stod i opgangen. Patruljen slukkede branden ved hjælp af en pulverslukker patuljen medbragte i patruljevognen. Der opstod udelukkende materiel skade ved branden.

Indbrud i villa

Tirsdag nat kl. 0120 blev der konstateret, at der havde været indbrud i en villa på Ifversensvej i Hjørring. Gerningsmanden havde først forsøgt at brække et vindue op. Dette er tilsyneladende ikke lykkedes da samme vindue blev knust og døren blev låst op indefra. Gerningsmanden havde været rundt i hele huset og fra stuen blev der stjålet designerstole til en samlet værdi af 45000,- kr. Der findes overvågningsvideo fra stedet.

Færdselsuheld med spirituspåvirket knallertfører

Mandag eftermiddag skete der et færdselsuheld på Karolinelundsvej i Aalborg lige ved Sønderbro. En knallertkører kørte mod øst ad Karolinelundsvej mod Sønderbro, hovr han svingede til højre. I svinget mistede han herredømmet over knallerten og væltede. Da patruljen nåede frem, kunne de konstatere, at føreren af knallerten var så beruset, at han ikke kunne føre knallerten på lovlig vis. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve. Han kan nu se frem til en sigtelse for spirituskørsel.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S