Indbrud i fritidshus
På Tingvej i Hvalpsund, blev der onsdag eftermiddag kl. 1637 knust en rude i et fritidshus. En anmelder eftersatte gerningsmanden, men kunne ikke få fat i ham. Gerningsmande har formentlig skåret sig på den knuste rude, idet der fandtes blodspor på stedet.

Spirituskørsel
Onsdag aften ved 21-tiden tilbageholdt militærpolitiet en knallertkører, som de mistænkte for at være beruset. Politiet foretog alcometertest af føreren, og han havde alt for meget spiritus i blodet til lovligt, at kunne køre på sin knallert. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til endelig bestemmelse af promillen.

Indbrud i nabo villaer
Onsdag eftermiddag blev der forøvet indbrud i to villaer på samme vej i Storvorde. I begge tilfælde, var der opbrudt et vindue og derigennem skaffet sig adgang til villaerne. Der er blandt andet stjålet smykker fra stedet.

Indbrud i villa
I en periode på ca. 3 timer onsdag eftermiddag, blev der lavet indbrud i en villa i på Peter Andersens Vej i Skagen. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op til soveværelset. Ved indbruddet blev der stjålet en del Apple produkter, samt et ur.

Kilde: Nordjyllands Politi

Hjemmeside