Narkopåvirket fører
Natten til tirsdag kl. 0145 blev politiets mistanke vakt. Dette gjorde, at en køretøj blev standset i indre by, og føreren blev testet for narko i blodet. Mistanken viste sig begrundet, da en test viste, at føreren havde indtaget hash, og dermed ikke kunne køre bil på lovlig vis.

Narkopåvirket bilist
Natten til tirsdag, denne gang kl. 0049, blev der standset et køretøj på Sønder Trandersvej. Denne gang blev føreren testet positiv for både hash og kokain. Han erkendte på stedet, og blev yderligere fundet i besiddelse af lidt kokain, han havde gemt i underbukserne. Føreren blev sigtet for henholdsvis at køre i narkopåvirket tilstand og overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Indbrud i villa
I perioden mellem torsdag den 29. november og mandag den 3. december, blev der lavet indbrud i en villa på Ternevej i Skagen. Gerningsmanden har brudt et vindue op indtil gæsteværelset. Der var anvendt et koben til indbruddet. Der blev stjålet smykker, kontanter og medicin ved indbruddet.

Indbrud/tricktyveri i lejlighed
Mandag, midt på eftermiddagen havde en ukendt person rettet henvendelse til en ældre borger på Vandværksvej i Hadsund. Gerningsmanden oplyste til forurettede, at der havde været indbrud i lejligheden ved siden af, og han ønskede at låne en kuglepen. Gerningsmanden tilbød forurettede med at gemme hendes kontanter så de ikke blev stjålet. Senere opdagede forurettede at pengene var væk. Forurettede havde fået opfattelsen af, at gerningsmanden havde været politimand.

Kilde: Nordjyllands politi

Tryksager