Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Narkopåvirket bilist

Natten til tirsdag kl. 0205 bemærkede en patrulje et køretøj på Vejgård Kirkevej i Aalborg. Køretøjet blev standset for en rutinemæssig kontrol. Det viste sig, at føreren var påvirket af både kokain og hash. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

Indbrud i forretning

Kort efter midnat natten til tirsdag, blev der lavet indbrud en butik på Bredgade i Nørager. Gerningsmanden havde sparket en dør ind og derved skaffet sig adgang til butikken. Det kunne ikke umiddelbart konstateres, om der var stjålet noget.

Bilist påvirket af hash

Mandag aften kl. 2215 blev der standset et køretøj på Bovinsgade i Frederikshavn. Føreren af køretøjet var påvirket af hash, og blev derfor anholdt og der blev udtaget en blodprøve.

Forsøg på indbrud i villa

Mandag i tidsrummet mellem kl. 0930 og 1730 blev der forsøgt indbrud i en villa på Strøybergsvej i Aalborg. Først havde gerningsmanden forsøgt at bryde en terrassedør op uden resultat. Efterfølgende blev der anvendt en sten til at knuse en rude med. Der er ingen tegn på, at gerningsmanden har været inde i villaen. Dette skyldes formentlig at naboen var opmærksom på at noget var galt.

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig