Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Nu skal der også leveres McDonald’s i Aalborg og Nørresundby

”En Big Mac-menu lige til døren tak”. Denne sætning bliver nu en realitet i Aalborg og Nørresundby, når Just Eat fra i dag tilføjer McDonald’s i Aalborg til menukortet, der allerede tæller over 2.500 restauranter. Det betyder, at aalborgenserne fra i dag kan få alt fra fritter til burgere leveret lige til døren.

Takeaway boomer i Aalborg. Sidste år viste Just Eats tal, at markedet for takeaway vækster mere end noget andet sted i landet. Amager, der i mange år var den største aftager af udbragte måltider, er vippet af pinden af sultne, convenience-trængende Nordjyder. Det honoreres nu med, at måltider fra verdens største fastfood-kæde også kan bestilles og leveres via Just Eat fra restauranterne Aalborg Nytorv, Nørresundby og Skalborg.

– Vores kunder har faktisk gennem flere år efterspurgt måltider fra McDonalds. I Aalborg-området, hvor levering af takeaway vækster med 15-20% i disse år, er det ingen undtagelse. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vores kunder i Aalborg fra i dag kan klikke McDonald’s hjem til arbejdet, til festen, til kampen, eller hvor det nu passer dem. McDonald’s er et megabrand, og jeg tror på, at vi vil se en effekt i Aalborg, når to markedsledere stiller op sammen, siger Carsten Boldt, adm. direktør i Just Eat.

Carsten Boldt, adm. direktør i Just Eat

Tryghed i leveringen er altafgørende
McDonald’s er kendt af de fleste danskere, og kæden ved, hvad den gode McDonald’s-oplevelse indebærer. Levering ud af restauranterne i Aalborg skal køre uden bump på vejen.

– Jeg er glad for, at McDelivery nu også er i Aalborg som den fjerde by i Danmark. Jeg er sikker på, at vores gæster efterlyser det. Men det er ikke nogen hemmelighed, at McDelivery er en kompliceret sag. Hos os er madens kvalitet det altafgørende, så derfor er vi afhængige af en god udbringer, der kan sikre dette. McDelivery i Danmark er fortsat i en testperiode, og den endelige beslutning om en permanent løsning er endnu ikke taget. Jeg glæder mig til at se, hvordan det kommer til at gå i Aalborg, hvor vi nu har indgået et samarbejde med Just Eat i foreløbigt to måneder, siger Franchisetager, McDonald’s, Flemming Fast.

McDonald’s er online hos Just Eat fra den 14. januar 2020, og udbringningen koster fra 69 kr.


Just Eats udbringning-service omfatter også byerne:

Nytorv 9000: Hasseris og Aalborg Centrum

Skalborg 9200 + 9210: GUG, Visse, Frejlev, Drastrup og Skalborg

Nørresundby 9400: Hvorup, Nørresundby, Nørre Uttrup og Lindholm

Kilde: Just Eat

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig