Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Som en del af den store genåbning er turen også kommet til Nordsøen Oceanariet i Hirtshals – på lørdag slår de igen dørene op.

 

De skriver om åbningen:

Store oplevelser i trygge rammer

Vi åbner dørene igen lørdag d. 30. maj 2020 kl. 10.00, hvor vi glæder os til atter at kunne byde jer velkommen på Nordeuropas største akvarium.

Vi har udnyttet lukkeperioden til at udvikle en masse nye, spændende aktiviteter og tiltag, som skal sikre, at I får en god og tryg oplevelse hos os – nøjagtig som I plejer. Derfor vil der allerede fra d. 30. maj være masser af aktiviteter – både indendørs og udendørs.

Vi arbejder på højtryk for at gøre alt klar til en forsvarlig genåbning, og mangler faktisk kun de sidste detaljer. Sikkerheden og trygheden for vores gæster og ansatte er vores førsteprioritet, og derfor vil et besøg heller ikke være helt som I kender det. For at undgå kø og trængsel vil der være afstandsmarkeringer, skiltning og enkelte områder med ensretning i huset. Vi vil bede jer respektere dette, samt de anvisninger I får fra personalet. På denne måde kan vi alle bevæge os trygt rundt i huset.

Tak for al jeres støtte i denne lidt underlige tid. Det betyder rigtig meget, at I er så mange der har tænkt på os.

Vi glæder os til snart at se jer igen!

Værd at vide – COVID-19

Kilde: Nordsøen Oceanariet

Bilhuset Biersted A/S