Kaffebaren
JobConnection
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Fire hold pisker rundt på to intervalbaner, der er stillet op lige ved siden hinanden. Intensiteten er på sit højeste, og scoringer, tacklinger, redninger og driblinger afløser hinanden i et højt tempo.

– Vores seneste træninger har været sindssygt gode. Der er knald på, og konkurrencen er skærpet, siger cheftræner Jacob Friis, der mener, at transfervinduets lukning spiller ind på intensiteten på træningsbanen.

– Brikkerne er faldet på plads nu, og alle i truppen ved, hvilken konkurrence de er oppe imod for at få spilletid og starte inde. Så alle giver den gas og yder deres bedste. Der er en ekstremt høj intensitet, og det skal der også være med tanke på den måde, vi gerne vil spille på, siger cheftræneren.

I denne landskampsperiode har AaB spillet en intern testkamp mod U/19 Ligaholdet, hvor hver spiller fik minimum 45 minutters spilletid. Derudover har spillerne haft et par fridage henover weekenden, og ellers er der blevet arbejdet hårdt på træningsbanen.

– Der er blevet trænet på fyld tryk, så vi er klar til at give den fuld gas på søndag mod FC København. Der skal vi fortsætte med at levere det spillemæssige niveau, vi har vist hidtil, og så skal vi blive skarpere på den sidste tredjedel, så vi får større udbytte af vores chancer, siger Jacob Friis.

Søndagskampen mod FC København spilles i Parken kl. 18.00. På grund af Covid-19 er der ingen adgang for udefans til kampen, men man kan se opgøret på TV3+ med optakt fra kl. 16.30.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren