Hotel Phønix
Springeren
Staudemarken
Printereksperten

Siden tirsdag d. 19. november har frivillige i Ungdommens Røde Kors Aalborg stået bag en indsamling, som skal komme til gode for de indlagte børn og unge på Aalborg Universitetshospital Nord.

De frivillige i hospitalscaféen Café Luksus ønsker at sprede lidt ekstra julestemning til de indlagte børn på Aalborg Universitetshospital, Nord. De har derfor startet en indsamling, hvor pengene vil gå til køb af legetøj og gaver, som julemanden vil dele ud til børnene i december.

Ideen til indsamlingen kom fra en af hospitalscaféens frivillige, som syntes, de indlagte børn fortjente noget ekstra i julen. Maria Egelund, som er frivillig i Café Luxus, fortæller: Det er nogle super seje børn, der desværre skal bruge noget af deres december måned på at ligge på hospitalet. Så vi synes bestemt, de fortjener at få en god oplevelse og mærke at det at jul.

Spørger man de frivillige, hersker der ingen tvivl om, at gaverne vil bringe glæde til børnene, da december kan være en særlig hård måned at være indlagt.

Stephanie Sandager, som også er frivillig i Café Luxus fortæller, at målet er at bidrage med sjov og glæde: Vi håber, at børnene får julelys i øjnene ved at se julemanden og få en lille julegave, så de glemmer tid og sted og får lov at mærke, at det er jul. Det er samtidig også en måde at vise, hvad vi i Café Luxus gerne vil bidrage med: Nemlig frirum, sjov og glæde.

Indsamlingen kører indtil d. 5. december, og det kræver ikke mere end et swipe på mobilepay. Se her hvordan du kan hjælpe julemanden med at få råd til gaver til de indlagte børn.

Om Café Luxus:

Café Luxus er en aktivitet under Ungdommens Røde Kors Aalborg, som skaber frirum for de indlagte børn og unge på Aalborg Universitetshospital, Nord. De frivillige i Café Luxus giver de indlagde børn og unge samt forældre og søskende et pusterum fra sygdommen gennem sjove aktiviteter som at tegne, spille spil og nogle gange også at få besøg af julemanden.

Du kan læse mere om Café Luxus på deres Facebookside her.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S