Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Aalborg – stærkt spirituspåvirket cyklist sigtet


Da en kørende patrulje fra Nordjyllands Politi befandt sig på Rafns Alle i Aalborg fredag den 16. april sent om aftenen, lagde de mærke til en cyklist, som kørte noget slingrende. Cyklisten slingrede så kraftigt, at han påkørte en kantsten, hvorefter han styrtede.

Betjentene skyndte sig hen til cyklisten for at se, om han var kommet til skade. Det var heldigvis ikke tilfældet. Det blev dog tydeligt for betjentene, at cyklisten tilsyneladende var kraftigt påvirket af spiritus.

Da cyklisten ikke kunne føre sin cykel på en betryggende måde, idet han forulykkede og var stærkt påvirket af spiritus, sigtede betjentene ham for spirituskørsel.

 

Regler og bøder for cyklister: Bøde for at køre fuld på cykel

Der er ikke nogen fast promillegrænse for cyklister. Men vurderer politiet, at du ikke er i stand til at cykle forsvarligt, får du en bøde på 1.500 kr. Du kan ikke miste kørekortet, hvis du kører fuld på cykel. Der sker rigtig mange ulykker med fulde cyklister, der falder og slår sig.

Pas på dig selv og lad cyklen stå, hvis du har drukket.
Læs mere på sikkertrafik.dk

Aalborg – højlydt musik holdt flere nabolag vågne


Fredag den 16. april om natten modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en beboer i Aalborg spillede højlydt musik for åbne vinduer – desværre til stor gene for de øvrige beboere i nabolaget.

En beredskabspatrulje kørte derfor til stedet for at tage en snak med vedkommende, der holdt sine naboer vågne med højlydt musik. Efter en fornuftig dialog skruede vedkommende ned for musikken. Ej videre i sagen.

Senere samme nat, lørdag den 17. april ved 02-tiden, modtog Nordjyllands Politi endnu en anmeldelse om musik til ulempe – denne gang fra Overblikket i Aalborg. Anmelder oplyste, at overboen holdt fest for åbne døre, så man ikke kunne få lukket et øje. En kørende patrulje besøgte derfor adressen for at tage en snak med vedkommende, der lyttede til høj musik. Efter en fornuftig dialog med adressens beboere slutter betjentenes rapport således: ”Man har aftalt med sagens person, at festen slutter for i aften.”

Ved 06-tiden modtog Nordjyllands Politi dog endnu en anmeldelse om musik til ulempe fra Revlingbakken i Aalborg. Anmelder oplyste, at overboen festede så højlydt, at han ikke kunne sove. Politiet kørte derfor til adressen for at tage en snak med vedkommende, der holdt fest – en 34-årig mand. Vedkommende blev formanet om, at man skal huske at udvise hensyn til ens naboer. Musikken blev efterfølgende stoppet efter instruks fra betjentene. Ej videre i sagen.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren