Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

GENERALFORSAMLING 2020

Onsdag d. 18. marts 2020 – kl. 15.00 – 18.00

Musikkens Hus
Intimsalen
Musikkens Plads 1
9000 Aalborg

Gratis for medlemmer af Erhverv Norddanmark.
Ikke-medlemmer kr. 250 excl. moms.

Erhverv Norddanmark er glade for til generalforsamlingen onsdag 18. marts 2020 at kunne præsentere bestyrelsesveteranen Torben Ballegaard Sørensen som gæstetaler.

Med baggrund i en uddannelse som cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og studier på Stanford University Graduate School of Business har Torben Ballegaard hele sin karriere beskæftiget sig med praktisk ledelse, først i CCI-Stibo Gruppen i Aarhus og USA, dernæst som Executive Vice President i LEGO og fra 2001 til 2008 som koncernchef for Bang & Olufsen A/S.

Parallelt med sine ledelsesopgaver har Torben Ballegaard Sørensen været meget engageret i bestyrelsesarbejde i et bredt spektrum af virksomheder. Det gælder dels nystartede som nordjyske DTF Travel og TargIT, dels mellemstore virksomheder som Tajco, AS3, Systematic og Pandora. Desuden har han været i større koncerner som Electrolux AB, EGMONT, LEGO og Vestas. Torben Ballegaard Sørensen har været aktiv under familieeje, fondseje, kapitalfondeje, samt i børsnoterede virksomheder, fortrinsvist i Danmark, men også i Finland og Sverige. Aktuelt er han blandt andet formand for den e-com baserede virksomhed Sofacopaniet A/S og lokalt er han næstformand i bestyrelsen for fødevarehandelsfirmaet Nowaco A/S samt formand for Ruths i Skagen.

Torben Ballegaard Sørensen har grundet sine mange bestyrelses- og direktionsposter etableret et omfattende og stærkt netværk – og hans kreative og innovative tilgang til udfordringer har flere gange tilført virksomhederne yderligere vækst på både nationalt og internationalt plan. Et enkelt eksempel er hans medvirken til udviklingen af LEGO Mindstorms-robotterne.

Vores gæstetaler er forfatter til bogen “Når Bestyrelsen Skaber Værdi” (2014), der er baseret på den engelske udgivelse “The Value Adding Board” (2013), og vil komme omkring følgende spørgsmål:

  • Har din virksomhed brug for en aktiv Bestyrelse ?
  • Hvad skal en sådan bestyrelse fokusere på ?
  • Hvad kan små virksomheder lære af de større?

 

Se mere og tilmeld dig arrangementet her

Kilde: Erhverv Norddanmark

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig