Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

VI ER #BEDRESAMMEN

Som familie har vi en tendens til at blive i egne cirkler. Til at snakke med dem, der ligner os.
Glemmer vi mon at være nysgerrige nok? At være åbne og opsøge nye, dybe fællesskaber? Tør vi bevæge os ud af vores komfortzone? Derud, hvor vi virkelig kan gøre en forskel for andre? Vi gør desværre ofte, som vi plejer. Og det er ikke, fordi vi som familie tænker, at vi har nok i os selv. Det er mere, fordi sådan er det bare.
Livet.

Men vi kan spore en ny tone i tiden.

Vi kan mærke en spirende lyst til fællesskabet. Til at åbne op for hinanden. Til at insistere på at ville hinanden. Få øje på hinanden. Og til at møde hinanden. Vi kan mærke en voksende nysgerrighed og lyst til at se ud over ens egen familie. Til ikke bare at være noget for hinanden – men med hinanden. Og vi er ret vilde med den tone.

Derfor skaber vi Hele Danmarks Familieklub.

Vi vil sætte tid til leg, aktivitet og fællesskab højere på to-do-listen. Vi vil skabe stærke, betydningsfulde fællesskaber. Vi vil hygge os. Sammen. Vi vil skabe familieklubber rundt om i hele landet. For vi ved, at en familieklub giver mulighed for at stoppe op. For at sætte familien først – både ens egen og andres. Det er så vigtigt at tage tiden. Og få den til at betyde noget.

Vi ved, at hver enkel familie kan gøre en forskel. Og at vi sammen kan gøre en endnu større. Hvis vi bruger lidt tid sammen med andre familier, får vi alle mere mod på livet, flere smil og et stærkere sammenhold.
Vi får tid med mening.

Vi er nemlig ikke i tvivl. Vi er #bedresammen. Derfor rækker vi ud – og vi håber
sådan, at du og din familie vil være med til at skabe Hele Danmarks Familieklub.

DANMARKS FAMILIER

Som familie forsøger vi altid at gøre vores bedste.

Vi bøvler alle sammen med de udfordringer, som hverdagen giver. Det kan i perioder være vanskeligt at finde overskud til at gøre noget sammen med vores børn – eller som familie.
Vores børn kan mangle gode kammerater eller have det svært. Arbejde, økonomi eller sygdom kan bekymre og presse os. I perioder kan vi længes efter overskud og netværk og andre voksne at tale og være sammen med.

TEAM
En familieklub drives af en frivillig leder og et team på 3-4 personer, som tilsammen organiserer og faciliteter måltidsfællesskab, samvær og aktiviteter.

FAMILIER
Familieklubben består af 8-9 forskellige familier, hvor børn 2-12 år yngre og ældre
er mere end velkommen.

 

FAMILIEKLUBBEN

I vores lokale familieklubber er der familier af alle slags: fx enlige forældre, sammenbragte familier, unge familier og familier med mor, far og børn, tilflytterfamilier…
Der er familier, der ønsker sig mere overskud – og familier, der har overskud at dele ud af.

I familieklubben er vi #bedresammen og fællesskabet giver os masser af smil at gå hjem med.

Du og din familie siger ja tak til at være en del af familieklubben i et halvt år, hvor I mødes fast 2 gange om måneden til leg, mad, aktiviteter og fællesskab. Familieklubberne har opstart marts og september.

Familieklubben er GRATIS at være med i – det gælder også for måltiderne.

 

KOM OG VÆR MED

Du kan læse mere – og tilmelde din familie til din lokale familieklub ved at gå på heledanmarksfamilieklub.dk.
Vi glæder os rigtig meget til at se jer og byde jer velkommen i jeres lokale familieklub. Vi er #bedresammen.

Kilde: HELE DANMARKS FAMILIEKLUB

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S