Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Center Auto

Hansi Hinterseer – Fotograf Chris Singer

For femte gang i den store schlager-karriere gæster Hansi Hinterseer Aalborg, og igen bliver det på den store scene i Aalborghallen, hvor de fleste holder af at opleve den altid smilende og positive 66-årige sanger. Han gæster Aalborg søndag den 8. november.

Hansi Hinterseer tager på turné i de tysktalende lande for at fejre sine 25 år som sanger og musiker og udgivelsen af sit 25-års jubilæumsalbum. Albummet ligger i Danmark nummer ét på den officielle danske hitliste Pole Position, og nummer tre i Tyskland, Østrig og Schweiz.

 

Hansi Hinterseer
  • Hej, mange tak for førstepladsen i Danmark. Jeg vil gerne takke mine loyale danske fans, hilser Hansi Hinterseer via sin hjemmeside.

Siden 2011 har schlager-legenden Hansi Hinterseer været forbi den nordjyske hovedstad fire gange, og han forstår om nogen at skabe en folkefest udover det sædvanlige. Den succesrige østriger kan udover sanger skrive skuespiller, TV-vært og tidligere skiløber på sit CV. Når han kommer til Aalborg, er det med et show baseret på sit store bagkatalog af velkendte schlagerhits og højaktuelle jubilæumssange.

Jubilæumsalbummet ”Ich halt zu dir” underbygger hans fantastiske karriere, der er kendetegnet af stabilitet og stor værdsættelse af skikke og traditioner, men albummet er også præget af hans mod på eventyr, hvor Hansi Hinterseer også musikalsk bevæger sig ud i en kombination af tidløse ballader og latinamerikanske rytmer, der får folk til at danse.

Hansi Hinterseer drager som oftest på turné i selskab med Tiroler Echo – og denne gang er ingen undtagelse. Traditionen tro har Hansi endnu engang valgt at alliere sig med det østrigske orkester fra Tyrol. Tiroler Echo er kendt for at få folk op af stolene, når de folder deres musikalske talent ud på scenen med både keyboard, harmonika, bas, trompet, guitar og saxofon.

Hansi Hinterseer

Billetter til koncerten 8. november i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) sættes i salg mandag den 2. marts kl. 10 i AKKCs Billetkontor tlf. 9935 5566(nummertræk fra kl. 8.00), på akkc.dk og via ticketmaster.dk. Billetprisen er O: 705 kr. (første tre rækker), A: 605 kr., B: 580 kr., C: 550 kr., D: 510 kr. inkl. gebyrer.

Kilde: AKKC/ Fotograf Chris Singer

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig