Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
Hjallerup VVS

På DitAalborg vil vi meget gerne bakke op om dette fantastiske projekt, og vil derfor i fremtiden linke til Boblberg.dk i udvalgte artikler.

Hvad er Boblberg?

Til dig som medlem

Boblberg.dk er en borger-til-borger-portal, der danner rammerne for et digitalt fællesskab. Det er helt almindelige borgere fra hele landet, som bruger Boblberg til at skabe nye relationer på baggrund af fælles interesser og oplevelser.

På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller du kan skabe dine egne. Her inspireres du til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres interesser. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme.

Boblberg er for alle, det er uforpligtende at bruge og det er helt gratis.

Bobler på Boblberg

En ’bobl’ på Boblberg er et billedligt udtryk for et opslag, hvori du kan skrive hvem eller hvad du ønsker at finde. Du kan også se alle andres bobler, og hvis der er noget, som interesserer dig, kan du enten kommentere direkte på boblen eller skrive en privat besked til personen, som har oprettet den.

Boblerne hylder fællesskabet, og det er kun fantasien og dine interesser, der sætter grænsen for, hvad man kan bruge Boblberg til. Her er bare nogle af de emner, som andre har skrevet om i deres bobler:

 • Gå-, vandre-, løbe- eller træningsmakker
 • Nye veninder eller venner
 • Nogle ligesindede at tale med fx om angst, depression og lign.
 • Bonusbedsteforældre eller bonusbørnebørn
 • En sidste spiller til fodboldholdet
 • Frivilligt arbejde eller nogle at være frivillige sammen med
 • Andre til en madklub, strikkeklub eller læseklub
 • … Og meget mere

Der er ikke noget maksimum for, hvor mange bobler du må oprette. Så hvis du har flere interesser eller søger flere forskellige oplevelser, kan du selvfølgelig oprette flere bobler, der passer til de forskellige emner.

Samarbejde med danske kommuner

Som koncept arbejder Boblberg ud fra et sundhedsfremmende perspektiv, hvor det i høj grad handler om brugerinvolvering og udvikling af borgernes sundhedsressourcer.

Boblberg er udviklet i samarbejde med tre kommuner, 2.500 borgere fra hele landet og et stort udsnit af organisationer, som har berøring med kultur, fritid, sundhed og det frivillige. Heraf opstod grundidéen bag Boblberg, og med udgangspunkt i borgernes ønsker og behov, skabte man et digitalt mødested for at motivere inaktive borgere, forebygge ensomhed og sikre borgernes mentale og fysiske sundhed.

I dag samarbejder Boblberg med 30 danske kommuner, og flere kommer løbende til. Her arbejder man på at fremme et mangfoldigt fritidsliv, som styrker de sociale fællesskaber i de enkelte kommuner.

Selvom din kommune endnu ikke er en del af Boblberg, så kan du alligevel oprette dig som medlem og skrive på andres bobler. Du kan også oprette din egen bobl, men den vil først blive frigivet, når din kommune bliver en del af Boblberg. Vi sender dig en mail, når din kommune også er med.

Læs mere om samarbejdet med de danske kommuner

Partnerskab med Røde Kors

Boblberg og Røde Kors har indgået et strategisk partnerskab om at gøre det lettere at skabe fællesskaber mellem mennesker og hjælpe alle, der står uden for fællesskabet. Vi er gået sammen i partnerskabet, fordi Røde Kors og Boblberg deler en vision om at skabe et samfund og en verden, hvor fællesskaber og medmenneskelighed binder os sammen.

Boblberg samarbejder derudover med række organisationer og foreninger om at styrke den fysiske, mentale og sociale sundhed. Læs mere her

Mission

Alle har ret til at være en del af fællesskabet. Gennem et større fokus på fællesskaber og mennesker vil Boblberg gøre folkesundheden bedre.

Vision

Gennem styrkende fællesskaber vil vi skabe sundhed og velfærd for alle.

Værdier

 • Fællesskab
 • Forståelse
 • Ærlighed
 • Tryghed
 • Respekt

 

Se flere erfaringer med Boblberg HER

Kilde: Boblberg.dk

Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
Hjallerup VVS