Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Aalborg Øst – borger anmeldte spiritusbilist


”Jeg har lige kørt bag ved en bil, som kørte meget usikkert” – sådan lød anmeldelsen fra en borger tirsdag den 24. november ved 18-tiden. Anmelderen var efter sigende kommet kørende i sin bil ad en vej ud for Aalborg Øst, da bilen foran kørte usikkert og vakte bekymring. Derfor fulgte han efter bilen indtil, den standsede, og kontaktede derefter Nordjyllands Politi, da der potentielt kunne være tale om en påvirket bilist.

Vagtcentralen dirigerede derefter en beredskabspatrulje til stedet, så politiet kunne få taget en snak med den pågældende bilist, som kørte usikkert. Kort efter ankom patruljevognen til stedet, hvor bilisten fortsat holdt parkeret.

Da politiet henvendte sig til føreren, kunne de se, at hun havde en åben øl i midterkonsollen af sit køretøj. Politiet instruerede hende i at deltage i en udåndingsprøve. Og ganske rigtigt – testen viste, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hendes promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 54-årige bilist for spirituskørsel.

Nordjyllands Politi rækker en solid tak til den bekymrede borger, som anmeldte forholdet.

 

Aalborg – amfetamin konfiskeret fra narkopåvirket bilist


Tirsdag den 24. november ved 09-tiden standsede politiet en personbil til kontrol på Øster Uttrup vej i Aalborg. Da betjentene tog kontakt til føreren af bilen, fik de hurtigt mistanke til, at han var påvirket – men det skulle selvfølgelig komme an på en narkometertest.

Desværre gav testen udslag for, at den 32-årige bilist tilsyneladende var påvirket af euforiserende stoffer.

Politiet observerede desuden, at bilisten allerede var frakendt førerretten i en tidligere hændelse. Og eftersom bilisten var påvirket af stoffer, besluttede betjentene sig for at visitere ham og ransage bilen. Politiet konfiskerede her 2,08 gram amfetamin.

Bilisten blev derfor sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, kørsel uden førerret samt brud på lov om besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Nørresundby – narkopåvirket bilist anholdt


Føreren havde store pupiller og blanke øjne, da en patrulje fra Nordjyllands Politi standsede den pågældende bilist til kontrol på Kystvejen i Nørresundby tirsdag den 24. november om aftenen.

Det så ud til, at den 23-årige bilist var påvirket. Adspurgt erkendte han selv at have røget hash. Patruljen kunne derudover se, at manden allerede var frakendt førerretten i en tidligere hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel uden førerret og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. For at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen kørte politiet ham derefter til skadestuen.

Aalborg – hash og kokain konfiskeret fra narkopåvirket bilist


Natten til onsdag den 25. november kom en 20-årig bilist kørende ad Østre Havnegade ud for Aalborg. Desværre for ham kom en patruljevogn ligeledes kørende ad samme vej – og de besluttede sig tilfældigvis for at udføre kontrol med ham og hans køretøj.

Da politiet henvendte sig til ham, kunne de hurtigt konstatere, at den 20-årige bilist så ud til at være påvirket. En narkometertest blev derfor udført – og denne gav desværre udslag. Manden havde tilsyneladende indtaget narkotika. Og politiet fik derfor yderligere mistanke til, at manden kunne være i besiddelse af ulovlige euforiserende stoffer.

En kort visitation og ransagning af køretøjet senere konfiskerede politiet alt i alt 3,31 gram hash og 1,02 gram kokain. Bilisten erkendte at have indtaget begge typer af stoffer. Han fortalte dertil, at han tog hash og kokain hver weekend.

Adspurgt kunne bilisten desuden ikke fremvise kørekort, da man ikke havde medbragt det.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, brud på lov om besiddelse af narkotika og kørsel uden at medbringe sit kørekort.

 

Aalborg – høj musik tidligt om morgenen generede nabolaget


Der var ordentlig gang i en fest på Nyhavnsgade i Aalborg ved 06-tiden om morgenen onsdag den 25. november – desværre til gene for nogle af de omkringboende, som ringede ind til Nordjyllands Politi. En patrulje kørte derfor forbi stedet, hvor de tog kontakt til den person, som var ansvarlig for den høje musik. Det viste sig dog, at folk allerede var ved at forlade festen. Efter en formaning fra politiet gav den festansvarlige person desuden udtryk for, at han nok skulle sørge for at holde musikken dæmpet fremover. Ej videre i sagen.

 

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S