Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Da Danmark lukkede ned, åbnede Danskerne i stedet op for et bedre og mere fantasifuldt sexliv.

En af landets største, erotiske webshops, Sexshop.dk, og sexblog samt medlemsside, Missgrey.dk, er gået sammen om at lave en dybdegående undersøgelse af de konkrete sexvaner hos Danskerne fra coronakrisens start i marts og indtil den 31. april op mod genåbningsfase 2. Her ser Sexshop.dk og Missgrey.dk nærmere på henholdsvis erotiske købs- og læsevaner, som det nu er blevet muligt at trække data på og drage tendenser ud af.

CEO hos Sexshop.dk, Tommy Jensen, har samlet en top 3 over salg fra Sexshop.dk til henholdsvis par, mænd og kvinder i perioden. (Undersøgelsen og top 3 lister findes her).

B.la. er der solgt 70% flere sexdukker til mænd i april sammenlignet med marts, hvor statsministerens første pressemøde løb over stablen. Derudover solgte prostata stimulatorer 90% mere og fleshlights solgte 45% mere i perioden. Disse tendenser viser, at Danskerne ikke er blege for at bruge flere tusinde kroner på fx en sexdukke under pandemien for at få opfyldt det seksuelle behov.

Hos kvinderne sælger bækkenbundskugler 91% mere i april end i marts. Dette vidner om, at der er blevet mere tid derhjemme til at få trænet underlivet; hvilket kræver meget tid i en normal, travl hverdag. Også lydsvage vibratorer har solgt mere, hvilket siger noget om, at vi er kommet tættere på hinanden i de små hjem, og derfor er diskretion blevet en vigtig del af sexlivet, så vi ikke bliver afsløret midt i de seksuelle akter af enten naboen eller børnene, som er mere hjemme.

BDSM og sexgynger hitter

Sexshop.dk har solgt hele 152% mere bondage reb, tape og håndjern i april sammenlignet med marts. Det tyder altså på, at BDSM er blevet en kærkommen gæst i danskernes hjem.

Når det kommer til Danskernes erotiske læsevaner, har Founder af Missgrey.dk, Mette Rahbek, set nogle tydelige tendenser under coronakrisen:

– Helt generelt, så har vi i april haft 15% mere trafik på Missgrey.dk end normalt. Det er en stor stigning, som er kommet over meget kort tid. Men derudover, kan vi se, at vores længere og ultimative guides som f.eks. ’BDSM for begyndere’ og ’Bondage – sådan kommer du i gang’ har hittet mere end normalt. Disse guides er ofte på +5000 ord og kræver tid at læse. Den tid, har Danskerne altså haft nu, til trods for corona-stress og tilvænning.

Foruden de tunge BDSM-guides, er udvalgte sexnoveller blevet læst mellem 20-60% mere i april end i marts, og kategorien på Missgrey.dk, erotiske sexnoveller, er blevet besøgt hele 500% mere i april.

Undersøgelsen er udarbejdet af Sexshop.dk og Missgrey.dk.

Folmer Olsen
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby