Kaffebaren
Jutlander Bank
Faarup skovhus

Hoptimisten er folkekært dansk design, som går mange år tilbage. I dag er den fortsat et dansk symbol, som både befinder sig i mange hjem og ofte udgør en klassisk fødselsdags- eller studentergave.

Hoptimisten har faktisk eksisteret helt siden 1968, hvor den danske møbelsnedker, Hans Gustav Ehrenreich skabte den i Stilling lidt uden for Aarhus. Alle årene senere, er det ikke meget, at Hoptimisten har ændret sig. De originale er stadig populære, og i dag udvikles der hele tiden nye designs, som dog bevarer de oprindelige designtræk.

Måske kommer det bag på dig, at en Hoptimist i virkeligheden er så gammelt et design. Måske kan du huske, at den lige pludselig kom stormende fra igen i 00’erne, hvor alle skulle have dem i vindueskarmen! På den måde blev Hoptimisten født på ny.

Du kan få Hoptimisten i alle farver, former og designs. Der er næsten ingen grænse for, hvad du kan finde. Det gør også Hoptimisten til en perfekt gave, da du helt sikkert kan finde en variant, der afspejler begivenheden eller personligheden på modtageren.

Hoptimisterne er en nem måde, hvorpå du kan tilføje noget fjollet og farverigt til boligen. Du kan placere dem overalt – i vindueskarmen, på kommoden, på håndvasken og alle andre steder.

Skal du få et smil frem på en andens læber? Så gør det med en Hoptimist! Der er ingen tvivl om, at den vil skabe glæde – ikke kun, når den bliver modtaget, men også hver gang, man får øje på den i vindueskarmen.

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren