Hotel Phønix
Jutlander Bank
Det Hemmelige Teater
Revision+

Kids Fun Night er tilbage. Denne gang er der lagt op til stor børnefest, når en hoppeborg, guldgraverkasse og en stand med ansigtsmaling indtager Multihallen ved Gl. Lindholm Skole i Nørresundby.

Af Pernilla Abildtrup

Fredag d. 8. november kl. 18.30 inviterer Nordstjernen Kirke & Kulturcenter i Nørresundby til stor børnefest i Multihallen ved Gl. Lindholm Skole i Nørresundby. Her giver de børn i alderen op til 14 år muligheden for blandt andet at prøve lykken som guldgraver, få stylet hår, og sidst men ikke mindst teste heldet i en af aftenens mange konkurrencer.

Victoria D. Sisseck, som er med til at planlægge årets Kids Fun Night, fortæller: Vi ønsker at give børnefamilier en velfortjent lille pause i hverdagen ved at skabe en sjov og eventyrlig dag for børnene, men også hvor de voksne kan få en god oplevelse ved at møde andre familier. Særligt for de børnefamilier, der måske ellers ikke kommer meget ud, kan Kids Fun Night være en dag, der betyder meget.

Når entréen på 30 kr. er betalt for børn, er alt gratis, og der følger en slushice og en vaffel med i prisen. Eventet er for børn op til 14 år, og der er både vilde og rolige aktiviteter. I år kan man også være kreativ ved at male på sten, prøve logik puslespil eller få bevæget sig til limbo.

Der er lagt op til et festligt program, hvor der også kommer til at være spændende bibelhistorie, sang, konkurrencer og præmier undervejs. For forældre og bedsteforældre vil der være kaffe & thé i cafeen.

Du kan læse mere om Kids Fun Night her: www.nordstjernenkirke.dk/kidsfunnight

Aldersgruppe: Kids Fun Night er for alle børn op til 14 år
Tilmelding: Tilmelding er ikke nødvendig – man møder blot op!
Entré: 30 kr. for børn, gratis for voksne (kontant eller Mobilepay, v. indgangen)
Hvor: Multilhallen (ved DUS C), Gl. Lindholm Skole, Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby
Arrangører: Børneklubben, som er en del af Nordstjernen – kirke & kulturcenter i Nørresundby.

Om arrangørerne

Nordstjernen Kirke & Kulturcenter i Nørresundby, hvis børneklub holder til på Gl. Lindholm skole hver onsdag eftermiddag, er initiativtager til det store børneevent.

Nordstjernen har en børneklub på Gl. Lindholm Skole, hvor de mødes hver onsdag eftermiddag kl. 16.30 – 17.45. Klubben er for alle børn fra 1.-5. klasse og har kørt i Nørresundby de seneste 9 år.

Målet med børneklubben er at skabe et godt frirum for børn, hvor der kan være sjovt at være, og hvor man kan være sig selv. Et sted, hvor man kan møde nye venner, lege og samtidigt blive klogere på den kristne tro. Børn har ofte en meget umiddelbar tilgang til tro, og målet er derfor at skabe et rum, hvor børn kan udforske dette og være nysgerrige.

I børneklubben bliver der også sunget og spist snacks, og i særlige anledninger holder klubben konkurrencer og temafester, hvor børnenes forældre bliver inviteret med.

Ønsker du at vide mere om børneklubben? Så læs med her: http://www.nordstjernenkirke.dk/boerneklub.html

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Springeren