Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Selvom 2021-sæsonen i Fårup Sommerland endnu ikke er slut, kan Hotel Fårup allerede på nuværende tidspunkt melde om et rekordår målt på antal bookinger. Mere end 17.000 gæster har overnattet på hotellet i 2021, og hotellet må melde om fyldte værelser på samtlige lørdage samt de fleste fredage frem til efterårsferien, der markerer afslutningen på dette års sæson. 

 

Der har været travlhed ved ind- og udtjekningsskranken på Hotel Fårup, siden hotellet slog dørene op til dette års sæson i slutningen af april. Hotellet kan allerede på nuværende tidspunkt melde om et rekordår målt på antal bookinger af hotellets i alt 53 værelser. Således har mere end 17.000 gæster overnattet på hotellet i 2021, og det glæder Fårup-direktør Niels Jørgen Jensen, at man allerede nu ser så flotte overnatningstal. 

 

Det er en stor fornøjelse, at vores gæster på så få år har taget Hotel Fårup til sig på denne måde. Med de udsigter, der har været det seneste års tid, havde vi ikke turde drømme om, at vi med godt seks uger tilbage af sæsonen allerede kan melde om et rekordår på hotellet. Det vidner om, at mange af vores gæster har fået øjnene op for at gøre turen til Fårup Sommerland til et længere ophold og således forlænge den gode familieoplevelse, siger Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland. 

 

Travl sensommer med spirende konferenceaktivitet og flere udsolgte weekender

Fårup Sommerland kan samtidig glæde sig over at kunne melde udsolgt på hotellet de resterende lørdage samt de fleste fredage i 2021-sæsonen, der slutter med udgangen af efterårsferien. Der er stadig enkelte ledige værelser i efterårsferien, men også her er de røde lamper så småt begyndt at blinke på enkelte dage.

 

Desuden bliver rekordåret på hotellet yderligere løftet af en stigende møde- og konferenceaktivitet blandt dansk erhvervsliv. Flere og flere virksomheder vælger således igen at afholde møder og konferencer eksternt, og det har også sat skub i aktiviteten på Hotel Fårup uden for forlystelsesparkens åbningsperiode.

 

– Møder og konferencer spiller en stor rolle i at genskabe travlheden hos den danske hotelbranche, og det gør sig naturligvis også gældende på Hotel Fårup, som for nyligt blev en del af staten og kommunernes fælles indkøbsaftale. Derfor er det glædeligt, at vi nu også begynder at kunne fylde vores værelser og konferencelokaler med offentlige og private virksomheder, der nu igen afholder møder og konferencer, siger Niels Jørgen Jensen. 

 

Fårup Sommerland kan desuden notere sig en fornuftig højsæson rent besøgsmæssigt i selve forlystelsesparken. Fårup har i år budt velkommen til rekordmange danske gæster, hvilket har resulteret i et samlet besøgstal på 320.000 i løbet af sommerferien. Det betyder blandt andet, at Fårup Sommerland atter er tilbage på 2019-niveau, som blev et godt år for forlystelsesparken med knap 600.000 gæster.

 

Fårup Sommerland har ellers måttet se langt efter de godt 60.000 nordmænd, der hvert år plejer at besøge parken, men til gengæld har parken oplevet vækst i besøgstallene på mellem 25 og 40 procent fra samtlige danske regioner uden for Nordjylland. 

 

– Vi er meget glade for den opbakning vi har fået fra danskerne – og specielt fra vores trofaste nordjyske gæster. Det bestyrker os i troen på, at vores massive investering i Fønix til den kommende sæson er den helt rigtige vej ud af coronaens klør – sammen med vores historisk store investering i begivenheden Lysfald, hvor vi i efterårsferien som noget helt nyt holder åbent om aftenen med en spektakulær og storslået lysoplevelse, lyder det fra Fårup-direktøren.

 


Om Fårup Sommerland: 

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent normalt er danske. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015 og 2016), Nordens bedste sommerland i 2018 og 2019 (barnsemester.se) og forlystelsen Saven er kåret som bedste nye rutsjebane i Europa 2020. Fårup Sommerlands vision er at være indbegrebet af enestående oplevelser for familier i hele Norden, og Fårups slogan er ”De største oplevelser er dem vi har sammen”.

 

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren