I aften står den på en prøve mod et af ligaens formstærkeste hold i øjeblikket, Herlev Eagles på udebane i Ørneborgen.
Herlev ligger i øjeblikket på 8. pladsen i Metal Ligaen, men de vinder de fleste af deres kampe i øjeblikket, hvor de bl.a. har vundet over SønderjyskE, Frederikshavn og Herning og alle disse sejre er kommet på hjemmebane.

Herlev sejrede tirsdag aften med 7-1 i Odense, hvor Herlev havde fuld kontrol, og de endte med at vinde deres første kamp på udebane. Odense scorede kampens første mål, men siden var det Herlev, der sendte pucken i nettet.
Aalborg sad over i tirsdags, men spillede i søndags i Herning, hvor det blev til et nederlag i overtid, i en kamp, hvor der var chancer i begge ender af isen, og kampen kunne have gået begge veje.

Som Herlev spiller for tiden, så er de ikke et hold, der på nogen måde skal tages let på. Frederikshavn og SønderjyskE har senest haft deres problemer med at hente sejre i Herlev. Herlev har også været stærke på hjemmebane, hvor de har vundet 5 af deres seneste 6 kampe, og eneste nederlag er kommet mod Rungsted, hvor Herlev ellers havde en solid føring, men den fik de sat over styr.
I denne sæson har Pirates og Herlev spillet mod hinanden tre gange, og selvom det alle tre gange er endt med sejre til Pirates, så har det været tætte kampe, hvor de små marginaler er tippet over til Pirates’ favør.

I Herning var Pirates uden forward Kelin Ainsworth grundet hans skade, som han pådrog sig mod Rungsted om fredagen. Der er ikke noget nyt i øjeblikket omkring Kelin og alvoren af hans skade. Derudover var backen Nicolai Eriksen ude af holdkortet sammen med Jonathan Brinkman og Emil Marcussen, der var med U20-landsholdet til VM, men de skulle begge være hjemme igen.

Der er kampstart kl. 20.00 i Herlev, og kampen kan følges med diverse stats på Metal Ligaens hjemmeside.

Kilde: Aalborgpirates.dk