Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Helsehuset Aalborg har fået vokseværk – holder åbningsreception i dag

Helsehuset Aalborg udvider ejerkredsen og tilbyder nu endnu flere behandlingsformer til nordjyderne

Med 3 nye terapeuter i huset opstod behovet for mere plads, og allerede nu står husets terapeuter klar til at tage imod klienter fra de nye lokaler på Hattemagervej 5 i Aalborg.

Helsehuset Aalborg blev startet af Christa Günther i januar 2019 med lokaler på Vesterbro 18 i Aalborg. Fra adressen tilbød hun den effektive behandlingsform, tankefeltterapi, til sine klienter. For Christa har tanken altid været at skabe et helsehus, hvor forskellige behandlingsformer kunne tilbydes, og da muligheden bød sig, sprang hun til. Det blev til et samarbejde med yderligere 2 terapeuter, Henriette Fisker og Dorit Jakobsen, der hver især bidrager med nye behandlingsformer til Helsehuset.

Behandlingsformerne er da også populære, og hos Helsehuset kan den stigende interesse mærkes.

– Tankefeltterapi er enormt effektivt og giver hurtigt bedring i de problematikker, som klienten kommer med. Faktisk efter tre behandlinger ses en markant bedring. Sammen med Metasundshed analyse har vi et særdeles godt værktøj til at hjælpe folk af med deres ubehag, stress, angst, fobier eller hvad det nu måtte være, fortæller Christa.

Ja, supplerer Dorit, når man har mærket på egen krop, hvor effektiv tankefeltterapi er, og hvor stor indsigt man kan få i sig selv, ved en Metasundheds analyse, så ved vi at det er effektive værktøjer vi arbejder med.

Udvidet med flere behandlingsformer

Huset byder fremover på meget mere end blot tankefeltterapi, som har været hovedformålet det første år, og som med stor succes har vist sig at være en effektiv behandlingsform.

Foruden tankefeltterapi tilbydes også metasundheds analyse, som er et redskab til arbejde med kroppens sprog. Som velvære eller støtte til anden behandling tilbyder Helsehuset Aalborg også healing, massage og Kranio Sakral behandlinger, behandlinger der alle løsner op i kroppen og som er et rigtig godt supplement til de øvrige behandlinger.

– Det er fascinerende at se, hvordan en times behandling nogle gange kan forløse stress og spekulationer fra kroppen og tankerne, fortæller Henriette. Det er dejligt at se når en klient går lettet og glad fra en behandling, slutter hun.

Behandlinger, foredrag og meditationer

Visionen er klar. Hos Helsehuset Aalborg er man drevet af troen på, at alle har ansvaret for deres egen krop og sjæl. Alle har muligheden for at slippe for ubehag, være frie og glade og ikke mindst taknemmelige for livet. Alt i deres arbejde en proces, og det kræver at mennesket foran dem er klar til at tro på mulige forandringer, og lade sig føre med i arbejdet. I sig selv er det et spørgsmål om tillid mellem mennesker, og netop den del er helt naturligt for deres arbejde.

Derfor vil Helsehuset Aalborg på sigt også skabe rammerne for andre aktiviteter end deres tilbudte behandlingsformer. Der vil blive afholdt spændende foredrag omkring aktuelle emner, samt meditationer med udgangspunkt i forskellige meditationsformer. De aktuelle forløb og aktiviteter vil blive annonceret på hjemmesiden helsehuset-aalborg.dk, hvortil der ligeledes hører en Facebookside, hvor du kan finde aktuelle nyheder.

Christa, Henriette og Dorit er alle tre uddannet hos Heilesen og Mygind. Lars Mygind er Danmarks førende indenfor tankefeltterapi (TFT) og emotionel frihedsteknik (EFT), som han bragte til Danmark i 2002. Sammen med hustruen, Hanne Heilesen, står han i spidsen for flere af de effektive terapiformer, der undervises i på skolen, blandt andet METAsundheds- og transbiologisk traume terapi.


Åbningsreception

Allerede fra den 15. januar stod den nye klinik på Hattemagervej 5 klar til at åben dørene for nye klienter. Derfor inviteres nye, såvel som kendte ansigter af Helsehuset Aalborg, til åbningsreception den 23. februar kl. 13.00-17.00. Her byder Christa, Henriette og Dorit hjertelig velkommen med en rundvisning i lokalerne, samt lidt lækkert til ganen.

 

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig