Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

I dag kan du mellem kl. 13.00 – 16.00 få gratis kridt af de frivillige i Ungdommens Røde Kors Aalborg, som gentager fredagens succes og inviterer til arrangementet Farv Aalborg Flot på Aalborg Havnefront.  

De sidste par år har frivillige i Ungdommens Røde Kors Aalborg inviteret Aalborgs borgere forbi Havnefronten, hvor de har delt ud af gratis kridt og opfordret både børn, unge og voksne til at tage del i Aalborgs største kridtmaleri. 

I fredags stod organisationen igen klar med et kridt-event, som i år har fået navnet Farv Aalborg Flot. 

Grundet fredagens succes står frivillige fra Ungdommens Røde Kors Aalborg igen i dag klar til at dele ud af gratis kridt, hvor de opfordrer alle aalborgensere til at sætte deres farverige præg på byen. 

Du har mulighed for at hente kridt mellem kl. 13.00-16.00 foran Jomfru Ane Park, og organisationen fortæller, at det er helt op til dig selv, hvor du går hen og tegner, så længe du tager hensyn og overholder reglerne. 

Ungdommens Røde Kors Aalborg opfordrer ligeledes til, at du efterfølgende deler et billede af dit kridtmaleri med hashtagget #farvaalborgflot, hvor du allerede nu kan finde flotte malerier som resultat af fredagens event. 

Senere på ugen trækker de frivillige i Ungdommens Røde Kors Aalborg en vinder blandt de taggede kridtmalerier, hvor et kreakit er blandt en af præmierne. 

Find flere informationer på begivenhed her: Farv Aalborg Flot.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren