Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

DGI Nordjylland – Børneopvisning i Gistrup

HVORNÅR: 8. marts 2020 kl. 10:00 til 15:00
HVOR: Gistrup Idrætscenter, Hadsundvej 407, 9260 Gistrup, Danmark
HVEM: Udøvere, 6 – 10 år, begynder, letøvede, øvede

Lad os fejre Gymnastikken i fællesskab til DGI Nordjyllands forårsopvisninger. Vi byder op til fest, og du er inviteret!

Søndag d. 8. marts 2020 afholdes festlighederne i Gistrup til børneopvisning. Programmet for opvisningen består af store som små gymnastikhold, som vil fremvise, hvad de har lært den forgangne sæson inden for spring- og rytmisk gymnastik. Kom og vær en del af oplevelsen med humørfyldte gymnaster, god gymnastik og en forrygende stemning og støt op fra tilskuerrækkerne, så deltagerne får en rigtig god oplevelse.

Entrépris pr. person: 60 kr.
Gratis adgang for alle 0-14 år.

Overskuddet fra entréen gives bl.a. til arrangørforeningen, som ligger et rigtig stort stykke arbejde for at gøre opvisningen til så god en oplevelse som muligt for både gymnaster og tilskuere. Derudover benyttes det til at udvikle DGI stævnerne generelt, hvor der i 2020 er sat ekstra fokus på sikkerheden ift. at uddanne og synliggøre samaritterne under opvisningen.

Arrangørforening ved denne opvisning: LKB Gistrup

Se opvisningsprogrammet her.

Praktisk info: 

Parkering 
Der er parkeringspladser både ved hallen og ved skolen. Der må ikke parkeres på græsset i rundkørslen eller pladsen lige foran hallen. Der er pt. en masse renovation omkring hallen, hvorfor der vil være lidt færre parkeringspladser end der plejer.

Pause aktivitet
I den obligatoriske pause, arrangerer vi piratfanger, en fange-leg med giftig jord, hvor alle er velkomne til at deltage.

Mad
Klubbens cafeteria er åben hele dagen, og serverer forskellige småretter, drikkevarer, frugt og kage. Derudover vil der være en sattelit-bod opført inde i hallen, hvor man kan købe kaffe og kage.

Kilde: DGI Nordjylland

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren