Hotel Phønix
Springeren
Staudemarken
Printereksperten

BLOKHUS SKØJTEBANE ÅBNER FOR PUBLIKUM 30. NOVEMBER MED FESTLIG INDVIELSE

 

Af Flemming Jansen

 

En skøjtebane på lejebasis placeret på Torvet i Blokhus blev sidste år så stor en succes, at Blokhus Fonden i år har valgt selv at investere i en bane. Det betyder, at den populære aktivitet hermed er blevet en fast bestanddel af de mange tilbud til fastboende og turister, som den populære badeby nu også har om vinteren. Skøjtebanen, der er større end modellen fra sidste år, åbner officielt for publikum lørdag d. 30. november, og det sker med manér, skulle vi hilse at sige!

 

 

Borgmestertale, åbningsshow og meget andet

 

Åbningen kommer nemlig ikke til at gå stille af. Jammerbugt Kommunes borgmester, Mogens Christen Gade, holder åbningstalen, og i forlængelse af den præsenteres der et gigantisk åbningsshow leveret af Skøjteprinsesserne fra Aalborg Skøjteløberklub. Der bliver hermed taget hul på både en festlig åbningsdag og en festlig og fornøjelig skøjtesæson hen over julen og nytåret. Skøjtebanen på Torvet vil være åben helt frem til og med 1. marts. Og skøjtebanen er til rådighed for alle, der har løst til at komme på glatis (!). Har man ikke selv skøjter, kan de lejes i Iscaféen på Torvet, der står for alt det publikumsrelaterede i praksis.

 

Aalborg Pirates indtager Blokhus Skøjtebane – ny skøjtebane bidrager til helårsturismen

 

På åbningsdagen bliver skøjtebanen i Blokhus endvidere indtaget af selveste Aalborg Pirates, mens dagen slutter med Disco on Ice. Sideløbende med alle de aktiviteter, der foregår på isen, kan de givetvis rigtig mange fremmødte hygge sig mad bag-selv pandekager (!). – Med etableringen af Blokhus Skøjtebane er der taget hul på et nyt og spændende kapitel om en badeby i konstant og positiv udvikling frem mod at være en by med helårsturisme. Det bidrager den nye skøjtebane i høj grad til.

 

Ishockey-hygge hver mandag aften i perioden 2. december – 24. februar

 

Hertil kommer endnu et nyt initiativ i tilknytning til Blokhus Skøjtebane. Der inviteres nemlig til ishockey-hygge hver mandag fra og med d. 2. december til og med d. 24. februar. Det sker fra kl. 19,00, så der kan blive tale om hygge på skøjtebanen for alle aldre. Der kræves ikke hverken specielt ishockey udstyr eller skøjter. En cykelhjelm og en stav kan gøre det ud for udstyret, mens skøjter kan lejes formedelst kr. 50,-. – Der er naturligvis heller ingen form for mødepligt, idet der er tale om et tilbud, som folk kan tage imod efter behov, når de måtte have lyst, tid og mulighed for det. Det understreges endvidere, at det ikke er lovligt at tackle, fordi der netop skal være tale om et sjovt og underholdende spil for såvel øvede som uøvede. Derfor er en væsentlig del af konceptet, at man på isen passer på hinanden, lyder det fra ”Blokhus Ducks”, som står bag det nye tilbud om ishocey-hygge hver mandag i vinterperioden.

 

Med indvielsen af Blokhus Skøjtebane d. 30. november kl. 11.00 er der skabt mulighed for mange glade timer for hele familien, så også i vinterperioden er der meget at komme efter, hvis man ønsker at besøge badebyen ved Vesterhavet, dejlige Blokhus…!

 

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S