Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Kan du lide at lave mad, og ønsker du at blive en del af et nyt fællesskab? Så kan du nu være med til Madmekka hos DFUNK, som i morgen går live på Facebook. 

I Aalborg findes en DFUNK-gruppe, hvor unge med og uden flygtningebaggrund mødes til et måltid, som de selv er med til at tilberede. Konceptet hedder Madmekka, og grundet regeringens nye tiltag har du nu mulighed for at være med hjemme fra dit eget køkken. 

Madmekka bliver holdt hver mandag, hvor live-streamingen bliver sat i gang kl. 17.30 på Facebook-gruppen Madmekka Aalborg DFUNK x GAME

Her vil én frivillig fra Madmekka lære deltagerne en ret ved at live-streame den fra sit køkken og løbende give instruktioner. Undervejs kan man stille spørgsmål eller byde ind med kommentarer. 

Når maden er færdig, bliver der lagt op til, at alle deltagere tager et billede af deres måltid og lægger det op i Facebook-gruppen med hashtagget #Madmekkagårlive. Gennem hashtagget får deltagerne mulighed for at se de forskellige twist og variationer, som retten kan have. 

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du finde morgendagens event her: Madmekka går live – Aalborg

Du kan også holde dig opdateret på næste event gennem deres Facebook-gruppe: Madmekka Aalborg DFUNK x GAMEAktiviteten henvender sig til unge mellem 15-30 år og støttes af den Obelske Familiefond.

Om Madmekka 

Under mere normale omstændigheder mødes DFUNK hver mandag i GAME Streetmekka Aalborg, hvor de afholder Madmekka for alle interesserede. 

Det er gratis at deltage, men hvis du ønsker at spise med, skal du møde op mellem 16.30 og 17.00 og deltage i madlavningen. Her har du chancen for at møde nye mennesker og stifte bekendtskaber på tværs af kulturelle grænser.

DFUNK (Dansk Flygtningehjælp Ungdom) er en landsdækkende ungdomsorganisation, der skaber netværk og formidler viden blandt unge med og uden flygtningebaggrund. 

Gennem sociale aktiviteter engagerer DFUNK unge med anden etnisk baggrund i foreningslivet, styrker deres kompetencer og ressourcer, samt hjælper dem med at etablere et netværk med andre unge.

Folmer Olsen
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby