Bosætning Jammerbugt
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Plantorama i Aalborg inviterer til Havens Dag og Kattens Dag

Søndag den 13. september fejrer Plantorama i Aalborg Havens Dag. Samme dag inviteres alle interesserede til katteudstilling ved Kattens Dag.

Traditionen tro skydes årets store plantesæson i gang den anden weekend i september, hvor Plantorama i Aalborg fejrer Havens Dag. Her kan alle interesserede kigge forbi og stille spørgsmål til centerets haveeksperter, som står klar med gode råd til efterårets begyndelse, hvor kombinationen af nedbør og lun jord giver optimale forhold for at plante. Det er også i efteråret, at havens bærbuske og frugttræer skal plantes, og derfor er der gratis smagsprøver på juice fra High on Life’s juicebar inspireret af havens eget spisekammer.

– Modsat hvad de fleste tror, er det i efteråret, at blandt andet hække, frugttræer og bærbuske har bedst af at blive plantet. Jorden er typisk lun og fugtig, og da grene og blade ikke vokser så meget på, kan planterne kun bruge energien under jorden på at etablere rødderne, siger Kamilla Høy, der er planteekspert i Plantorama.

 

Katteudstilling i Aalborg

Den 13. september stiller Plantorama i Aalborg også skarpt på de ni-livede, firbenede venner og inviterer til Kattens Dag. Her kan man opleve katte i mange forskellige former og farver, når Jydsk Racekatte Klub udstiller racekatte fra nær og fjern, og der vil være smagsprøver på kattesnacks, som man kan tage med hjem til sin egen kat.

– Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af en masse flotte katte, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at komme forbi og lade sig inspirere, siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama i Aalborg.

Praktisk information

Havens Dag og Kattens Dag afholdes i Plantorama på Fiskene i Aalborg søndag den 13. september fra klokken 9.00 til 16.00, hvor der bydes der på smagsprøver fra High on Life’s juicebar og Jydsk Racekatte Klub laver katteudstilling.

Kilde: Plantorama

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S