Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Dato: 21. november
Tid: 18.30 -21.30

Djøf Studerende Nord inviterer til en magisk aften på Fusion! Aftenen byder på tre oplæg fra iværksættere, som vil dele ud af deres gode råd og fortælle om deres vej til succes. Iværksætterne er på vidt forskellige stadier og opererer indenfor vidt forskellige brancher.

Kristin Assad er cand.merc.jur fra Aalborg Universitet og står blandt andet for projekterne hos Udlændingeretshjælpen og Iværksætterretshjælpen. Hun har derudover startet Legalup, som har til formål at hjælpe andre iværksættere.

Hupaip er en start-up virksomhed fra Aalborg, som skaber eksklusive og karismatiske lamper med humane karaktertræk. Iværksætterne bag er de to barndomsvenner Alexander og Jonas.

PLA:NT er en 100% plantebaseret take-away restaurant, som er den første af sin slags i Aalborg. Skaberen bag er Nathalie Ina Kühl, som også er COO i SushiMania Aalborg. Hun vil fortælle om hendes erfaring fra virksomhederne samt vejen fra sund take-away til at hoppe med på plantebølgen.

Disse iværksættere vil give et nuanceret indblik i hverdagen som iværksætter, og inspirere dig til at tage skridtet videre i din egen iværksætterdrøm. Hertil vil Fusion byde på en overdådig tapastallerken samt drikkelse til.

kilde: Djøf Studerende Nord

Bilhuset Biersted A/S