Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Selvom vi desværre i utide måtte acceptere, at efterårssæsonen blev afsluttet og den rent sportslige del derfor nu er gået i dvale, så arbejdes der fortsat målrettet bag kulisserne på at afsikre den mest optimale trænerbesætning for den kommende sæson. En sæson hvor vi aldrig før i klubbens historie rent sportsligt har stået så stærkt, som vi gør nu set på tværs af alle hold i Gug Boldklubs seniorafdeling.

Det gælder ikke mindst for vores bedste hold på herresiden, som igen har kvalificeret sig til JS1. Det er for første gang sket via en 2. plads i JS, hvilket betyder 2 point forlods i tabellen ved opstart. Endnu en super flot rekord af klubbens førstehold.

Dette fantastiske resultat er skabt af en virkelig talentfuld trup og et enormt stærkt træner-setup omkring holdet. Derfor er vi også enormt stolte over at kunne meddele, at trænerne fortsætter deres dedikerede og succesfulde indsats i den kommende sæson. Vi har netop afsluttet kontraktforhandlinger, som betyder, at målmandstræner Mads Aastrup og assistenttræner Casper Stokbro fortsætter i deres roller i minimum det kommende år, mens cheftræner Kasper Stiller har forlænget sin kontrakt for de kommende to år.

Vi er overbeviste om, at vi med denne trænerbesætning har afsikret det allerbedste udgangspunkt for en fortsat fantastisk udviklingsrejse – såvel sportsligt som socialt.

Vi arbejder i Seniorudvalget hårdt på at få aftaler på plads omkring afdelingens øvrige hold, og vi vil i den kommende tid løbende opdatere jer, når der er nyt i forhold til trænerkabalen for den kommende sæson.

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren